Οι Αρκάδες στο «Generali Arena» (pics)

Οι Αρκάδες στο «Generali Arena» (pics)

Νοέμβριος 26, 2015 - 19:24
0 σχόλια

Την εμφάνιση του στο «Generali Arena» έκαναν οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης έτσι ώστε να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας για την μεγάλη αναμέτρηση με την Σπάρτα Πράγας σε λίγα λεπτά.

Εκδρομείς από την Αρκαδία, από ευρύτερες περιοχές της Πελοποννήσου αλλά και από άλλα μέρη της Ευρώπης πήραν την θέση τους στην κερκίδα φιλοξενούμενων του «Generali Arena»  δίνοντας το δικό τους στίγμα και χρώμα με τα κασκόλ τις σημαίες και τα μεγάλα κιτρινομπλέ πανό τους ενώ ασφαλώς υπήρχαν και λάβαρα ελληνικών σημαιών.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στην εξέδρα του γηπέδου της Σπάρτα Πράγας έχουν στήσει την δική τους μοναδική γιορτή με τα συνθήματα και τα τραγούδια τους να δονούν το «Generali Arena».

Το Arcadia Portal.gr βρίσκεται στην Πράγα και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του της Σπάρτα με τον Αστέρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.