Οι απονομές της 3ης εσωτερικής league της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις

Οι απονομές της 3ης εσωτερικής league της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις

Οκτώβριος 27, 2016 - 14:01
0 σχόλια

Τελείωσε με επιτυχία η 3η εσωτερική league  του ομίλου μας για την φετινή χρονιά. Τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες οι αγώνες των ομίλων αλλά και της τελικής σειράς, ήταν συναρπαστικοί και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες . Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η κα. Προδρόμου Άννα με 2η την κα. Χριστοπούλου Μαριέλη. Την 3η θέση μοιράστηκαν από κοινού η κα. Καρτσάκη Έρη και η κα. Βασιλοπούλου Χριστίνα. Στους άνδρες 1ος νικητής αναδείχτηκε ο κ. Νικολόπουλος Χρήστος με 2ο τον κ. Λαμπρόπουλο Παναγιώτη και 3ους τους κ. κ. Καρούτζο Στέφανο και Λαμπρόπουλο Παναγιώτη. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης tennisaek.gr

Πατώντας στα πιο κάτω link μπορείτε να δείτε τα τελικά αποτελέσματα για το #tennisaektripolisleaguetour3, τόσο στην κατηγορία των γυναικών, όσο και στων ανδρών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα γυναικών στο κυρίως ταμπλό που προέκυψε απο το σύστημα των ομίλων.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα ανδρών στο κυρίως ταμπλό που προέκυψε απο το σύστημα των ομίλων..

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για την τελευταία league (#tennisaektripolisleaguetour4) της χρονιάς που θα δώσει και την τελική βαθμολογία του έτους, με μια και έναν τελικό νικητή της χρονιάς, ο οποίος θα κερδίσει και το μεγάλο δώρο του ομίλου.

Τέλος σειρά θα πάρει η MASTER LEAGUE στις αρχές ΔΕΚΕΜΒΡΗ με τους 4 καλύτερους ενήλικές τις κατηγορίας να αγωνίζονται ενάντια στους 4 καλύτερους αγωνιστικούς junior παίχτες. Το σύστημα των αγώνων θα είναι όλοι με όλους με την τελική βράβευση να γίνεται λαμπρή και καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου στις αρχές του 2017. Ετοιμαστείτε λοιπόν…


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.