Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Φεβρουάριος 17, 2017 - 16:38
0 σχόλια

Σας καλούμε την 20η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

  1. Γνωμοδότηση για παραχώρηση χώρου στην Ένωση Προέδρων – Εκπροσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας.
  2. Γνωμοδότηση για παραχώρηση χώρου στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.
  3. Γνωμοδότηση για την εκμίσθωση του δημοτικού περιπτέρου του πάρκου στην πλατεία Άρεως στη Δ.Κ. Τρίπολης.
  4. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος πώλησης ωδικών πτηνών ιδιοκτησίας Χ. Γιαννιάς & Σια Ο.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Ουάσιγκτον 59 στην Τρίπολη.
  5. Ανάκληση της με αριθ. 146/2016 απόφασης Δ.Κ. και χορήγηση νέας προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «Κέντρο Διασκέδασης» ιδιοκτησίας PiticariuMihaela-Mariana, που βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 29 στην Τρίπολη.
  6. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής  σε κατάστημα «καφετέρια» με την επωνυμία «Τούμπας Βασίλειος του Ευστρατίου» που βρίσκεται στην παλαιά Δεξαμενή στην Τρίπολη.
  7. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής  (ανανέωση) σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ» με την επωνυμία «Τσιάπαλης Δημήτριος του Επαμεινώνδα» που βρίσκεται επί της οδού Νεομ. Δημητρίου 7  στην Τρίπολη.
  8. Γνωμοδότηση για δράσεις στους κοινόχρηστους χώρους της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και τις εκδηλώσεις εορτασμού για τις Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα 2017.
  9. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κατάλληλη οδική σήμανση στην περιοχή Συνοικισμός Κολοκοτρώνη (οδός Ναυπλίου) που γειτνιάζει με σχολικό κτίριο, στο οποίο στεγάζονται το 6οΔημοτικό Σχολείο και το 11ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης.
  10. Γνωμοδότηση για τη μελέτη αναθεώρησης Κυκλοφοριακής Οργάνωσης Κεντρικής Περιοχής του Δήμου Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.