Οι αποφάσεις της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Οι αποφάσεις της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Μάρτιος 02, 2015 - 14:39
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου Δήμου Τρίπολης, η 2η  του 2015, συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΔ Πελοποννήσου. Οι σημαντικότερες αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν οι παρακάτω:

 

Καθαρίστριες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δεδομένης της σπουδαιότητας του παραπάνω θέματος, το Δ.Σ. της ΠΕΔ, συζήτησε διεξοδικά το θέμα και ομόφωνα αποφάσισε:

 

Να σταλεί έγγραφο στην ΚΕΔΕ, που θα ζητά να προωθήσει στο Υπουργείο Εσωτερικών αίτημα, το οποίο θα απαιτεί, να δοθούν  στους Δήμους, μαζί με την αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων και οι αντίστοιχοι αυξημένοι οικονομικοί πόροι για να μπορούν οι Δήμοι να πληρώνουν την δουλειά που καλούνται να κάνουν οι καθαρίστριες.

 

  Διοικητικά και Οικονομικά θέματα

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. όσον αφορά στα διοικητικά και οικονομικά θέματα πάρθηκαν ομόφωνες αποφάσεις.

 

Ορισμός εκπροσώπων της ΠΕΔ Πελοποννήσου σε Επιτροπές & Συμβούλια

Με ομόφωνες επίσης αποφάσεις ορίστηκαν εκπρόσωποι της ΠΕΔ με τους αναπληρωτές τους σε Επιτροπές και Συμβούλια Περιφερειακού και Νομαρχιακού επιπέδου.

Τέλος δύο από τα θέματα του Διοικητικού Συμβουλίου ανεβλήθησαν, λόγω της σπουδαιότητας τους , για την επόμενη συνεδρίαση, έτσι ώστε να υπάρξει ικανό  χρονικό διάστημα για να ετοιμάσουν οι υπηρεσίες της ΠΕΔ  πληρέστερες εισηγήσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.