Οι αντιδράσεις του Αστέρα για την διαιτησία στο «Καραϊσκάκης»

Οι αντιδράσεις του Αστέρα για την διαιτησία στο «Καραϊσκάκης»

Νοέμβριος 30, 2015 - 14:17
1 σχόλια

Για ακόμα μία φορά σε αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης δεν έλειψαν τα διαιτητικά λάθη γεγονός που καθόρισαν την εξέλιξη αλλά και την έκβαση του τελικού αποτελέσματος.

Οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας βέβαια δυστυχώς είναι συνιθησμένοι σε τέτοιου είδους διαιτησίες και βρίσκονται στην δύσκολη θέση να είναι στο ίδιο έργο θεατές για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια μετά τον αλυσμόνητο βέβαια τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και το παιχνίδι της περσινής σεζόν στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ με τον χορό των οφ σάιντ.

Έτσι λοιπόν αυτή την φορά ο διαιτητής Κύζας ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τους ανθρώπους του Αστέρα μετά το τέλος του αγώνα να διαμαρτύρονται στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τις απίστευτες αποφάσεις του Δραμινού ρέφερι και των βοηθών του.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

δηλαδη με λιγα λογια παλι ντουμπεκι εκαναν... καθε φορα και ευχαριστω λενε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.