Οι αναμνήσεις του Πολ Χατζόπουλου με την Εθνική

Οι αναμνήσεις του Πολ Χατζόπουλου με την Εθνική

Ιούλιος 23, 2019 - 21:01
0 σχόλια

Ο Πολύβιος Χατζόπουλος ανοίγει το αρχείο των φωτογραφιών από την ποδοσφαιρική του καριέρα και μας ταξιδεύει τρεις δεκαετίες πίσω φορώντας την φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το Εθνόσημο στο στήθος.

Είναι η σεζόν 1984 σε παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Πολωνία στο πλαίσιο των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου με τον Πολ Χατζόπουλο να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα έχοντας δίπλα του σπουδαίες μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Νίκος Σαργκάνης, ο Τάσος Μητρόπουλος, ο Σάββας Κωφίδης, ο Πέτρος Ξανθόπουλος, ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Πέτρος Μίχος, ο Νίκος Καρούλιας, ο αείμνηστος Γιώργος Μητσιμπόνας και άλλους πολλούς που απαρτίζουν τους εκλεκτούς της γαλανόλευκης.

Ως γνωστών ο Πολύβιος Χατζόπουλος με την μεγάλη και μακρά καριέρα στην Α' Εθνική σε Πανιώνιο και ΑΕΚ ήταν ο πρώτος Αρκάς που φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος με τους Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιάννη Κώτσιρα αλλά και τον Χρήστο Τασουλή να βαδίζουν στα χνάρια του στις μέρες μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.