Οι άμισθοι εντεταλμένοι σύμβουλοι του δήμου Τρίπολης

Οι άμισθοι εντεταλμένοι σύμβουλοι του δήμου Τρίπολης

Οκτώβριος 01, 2014 - 10:59
1 σχόλια

Δημοσιεύθηκαν στη Διαυγεία του Δήμου Τρίπολης οι αποφάσεις του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή για τους ορισμούς των άμισθων εντεταλμένων συμβούλων.

Αναλυτικά ο Δήμαρχος ορίζει:

-Ως άμισθο εντεταλμένο σύμβουλο τo δημοτικό σύμβουλο κ. Δημόπουλο Σπυρίδωνα σε θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων και των ΚΕΠ που είναι εγκαταστημένα σε αυτές, πλην της Δημοτικής Ενότητας Τρίπολης.
Ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος θα συνδράμει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γεωργανόπουλο στο έργο του, θα συνεργάζεται μαζί του για την άμεση επίλυση των θεμάτων που του έχουν ανατεθεί και σε περίπτωση απουσίας του θα υπογράφει τις βεβαιώσεις, τα πιστοποιητικά και τα λοιπά διοικητικά έγγραφα τα οποία εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια των Δημοτικών Ενοτήτων και για τα οποία έχει αρμοδιότητα υπογραφής ο πιο πάνω αντιδήμαρχος, εκτός από την υπογραφή των ληξιαρχικών πράξεων.

-Ως άμισθο εντεταλμένο σύμβουλο τo δημοτικό σύμβουλο κ. Μπένο Γεώργιο.
 Αναθέτουμε στον παραπάνω σύμβουλο την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής και ανάπτυξης.
Ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος θα συνδράμει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στο έργο του και θα συνεργάζεται μαζί του για την άμεση επίλυση των θεμάτων που του έχουν ανατεθεί.

-Ως άμισθο εντεταλμένο σύμβουλο τo δημοτικό σύμβουλο κ. Σταμάτη Χαράλαμπο.
Αναθέτουμε στον παραπάνω σύμβουλο την παρακολούθηση της πορείας εκτέλεσης των μεγάλων αναπτυξιακών έργων όπως «ΑΝΑΔΑΣΜΟΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ», «ΛΙΜΝΗ ΤΑΚΑ» και όσων χαρακτηρίζονται από το Δήμο ως μεγάλα αναπτυξιακά έργα.
Ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος θα προσυπογράφει όλα τα έγγραφα, τις αποφάσεις και την εν γένει αλληλογραφία που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και έχουν σχέση με τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και για τα οποία έχουν αρμοδιότητα υπογραφής τα ανώτερα όργανα διοίκησης του Δήμου (Δήμαρχος – Αντιδήμαρχος).
Επίσης ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος θα συνδράμει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στο έργο του και θα συνεργάζεται μαζί του για την άμεση επίλυση των θεμάτων που του έχουν ανατεθεί.

-Ως άμισθο εντεταλμένο σύμβουλο το δημοτικό σύμβουλο κ. Καραλή Θεόδωρο.
Αναθέτουμε στον πιο πάνω δημοτικό σύμβουλο την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα διοργάνωσης και εφαρμογής πολιτιστικών προγραμμάτων (εορταστικές εκδηλώσεις πλην αυτών που διοργανώνονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης, σύμφωνα με το καταστατικό της (απόφαση Δ.Σ. 86/2011, άρθρο 5 παρ. Α (ΦΕΚ 967/τ.Γ΄/25-5-2011).
Ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος θα προσυπογράφει όλα τα έγγραφα, τις αποφάσεις και την εν γένει αλληλογραφία που εκδίδει η αρμόδια υπηρεσία και για τα οποία έχουν αρμοδιότητα υπογραφής τα ανώτερα όργανα διοίκησης του Δήμου (Δήμαρχος – Αντιδήμαρχος).
Επίσης ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος θα συνδράμει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στο έργο του και θα συνεργάζεται μαζί του για την άμεση επίλυση των θεμάτων που του έχουν ανατεθεί.

-Ως άμισθο εντεταλμένο σύμβουλο το δημοτικό σύμβουλο κ. Κακλαμάνο Αναστάσιο.
Αναθέτουμε στον παραπάνω σύμβουλο την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα Καθαριότητας – αποκομιδής απορριμμάτων και ανακύκλωσης.
Ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος θα προσυπογράφει όλα τα έγγραφα, τις αποφάσεις και την εν γένει αλληλογραφία που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και για τα οποία έχουν αρμοδιότητα υπογραφής τα ανώτερα όργανα διοίκησης του Δήμου (Δήμαρχος – Αντιδήμαρχος).
Επίσης ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος θα συνδράμει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στο έργο του και θα συνεργάζεται μαζί του για την άμεση επίλυση των θεμάτων που του έχουν ανατεθεί.

-Ως άμισθη εντεταλμένη σύμβουλο τη δημοτική σύμβουλο κα Δάλκου Αναστασία.
Αναθέτουμε στην παραπάνω σύμβουλο την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα Πολεοδομίας και Πολεοδομικών Εφαρμογών.
Η ανωτέρω εντεταλμένη σύμβουλος θα προσυπογράφει όλα τα έγγραφα, τις αποφάσεις και την εν γένει αλληλογραφία που εκδίδει η αρμόδια υπηρεσία και για τα οποία έχουν αρμοδιότητα υπογραφής τα ανώτερα όργανα διοίκησης του Δήμου (Δήμαρχος – Αντιδήμαρχος) .
Επίσης η ανωτέρω εντεταλμένη σύμβουλος θα συνδράμει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στο έργο του και θα συνεργάζεται μαζί του για την άμεση επίλυση των θεμάτων που της έχουν ανατεθεί.

-Ως άμισθο εντεταλμένο σύμβουλο το δημοτικό σύμβουλο κ. Παπαδημητρίου Σωτήριο.
Αναθέτουμε στον παραπάνω σύμβουλο την εποπτεία και το συντονισμό σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και την ενεργοποίηση με αποκλειστική του ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και των μέσων για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.
Ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος θα προσυπογράφει όλα τα έγγραφα, τις αποφάσεις και την εν γένει αλληλογραφία που εκδίδει η αρμόδια υπηρεσία και για τα οποία έχουν αρμοδιότητα υπογραφής τα ανώτερα όργανα διοίκησης του Δήμου (Δήμαρχος – Αντιδήμαρχος). Η προσυπογραφή είναι δεσμευτική για τον αντιδήμαρχο.
Επίσης ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος θα συνδράμει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στο έργο του και θα συνεργάζεται μαζί του για την άμεση επίλυση των θεμάτων που του έχουν ανατεθεί.
Αναθέτουμε επίσης στον πιο πάνω δημοτικό σύμβουλο, με δικαίωμα υπογραφής των σχετικών εγγράφων, την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων του αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 5 του Ο.Ε.Υ. του Δήμου, πλην όσων αφορούν την οργάνωση και υλοποίηση κάθε είδους πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου, θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ποιός είναι άμισθος βρε Δήμαρχε μόνο ο Σωτηράκης τον οποίο τον έχεις στην απέξω οι υπόλοιποι με κάποιον τρόπο , λόγω αντιδημάρχίας λόγω προεδρίας νομικών προσώπων είναι έμισθοι . Μη μας εμπαίζετε άλλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.