Οι Ακαδημίες Βόρειας Κυνουρίας και Πανθυρεατικού στην Παιανία

Οι Ακαδημίες Βόρειας Κυνουρίας και Πανθυρεατικού στην Παιανία

Ιούνιος 13, 2018 - 11:23
0 σχόλια

Μετά από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, σειρά είχε το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στην Παιανία, για την επίσκεψη των ομάδων U11 και U13 των Ακαδημιών Βόρειας Κυνουρίας και του Πανθυρεατικού .

 Μια υπέροχη εμπειρία για τα παιδιά και για όλους εμάς τους υπόλοιπους προπονητές και γονείς που βρεθήκαμε στο "ιστορικό " κέντρο της Παιανίας ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους.

Ανταλλάξαμε δώρα και προσφέραμε προϊόντα της περιοχής στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ταράση και όλους τους προπονητές για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία που μας παρείχαν και τον κ. Σπύρο Μπούζιο που πάντα μας βοηθά σε κάθε μας αποστολή.

 Ευχαριστούμε τα παιδιά ,τους γονείς και όσους πραγματικά αναγνωρίζουν το έργο μας και την προσπάθεια που κάνουμε, να γεμίσουμε εμπειρίες και παραστάσεις στους μικρούς αθλητές μας .

Με την επίσκεψη μας στην Παιανία κλείνουν οι εκτός έδρας αποστολές μας για φέτος , μας μένει ένα εσωτερικό τουρνουά με τον Πάμισο Μεσσήνης και ένα πάρτυ για να κλείσει μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Από: AstrosNews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.