Οι ακαδημίες του F.C. Tripolis στον Πανιώνιο (pics,vid)

Οι ακαδημίες του F.C. Tripolis στον Πανιώνιο (pics,vid)

Μάιος 14, 2018 - 10:19
0 σχόλια

Τις προπονητικές εγκαταστάσεις των ακαδημιών της ΠΑΕ Πανιώνιος στην Παλλήνη επισκέφτηκε την Κυριακή 14 Μαΐου τα παιδιά των ακαδημιών του F.C. Tripolis σε μια ηλιόλουστη μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο και παιχνίδι.

Πλήθος παιδιών που είναι στις ακαδημίες του F.C. Tripolis μαζί με τους προπονητές τους ταξίδεψαν από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας με τον Πανιώνιο να χαρίζει μια μοναδική εμπειρία στους νεαρούς αθλητές δίνοντας τους την δυνατότητα να παίξουν, να γεμίσουν παραστάσεις και να πάρουν χρήσιμες εμπειρίες για την συνέχεια.

Τα ηλικιακά γκρουπ του F.C. Tripolis και της ΠΑΕ Πανιώνιος έδωσαν αρκετούς αγώνες με τα προπονητικά επιτελεία των δύο ακαδημιών να δίνουν τις συμβουλές τους προς τα παιδιά μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα άμιλλάς με τους νεαρούς αθλητές να δίνουν ένα εξαιρετικό παράδειγμα ευγένειας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά συνόδευσαν και αρκετοί γονείς που ταξίδεψαν από την Τρίπολη θέλοντας να παρακολουθήσουν από κοντά την πρόοδο τους γεγονός που δημιούργησε όμορφες εικόνες δείχνοντας πως οι ακαδημίες του F.C. Tripolis αποτελούν μια μεγάλη ''οικογένεια ''.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ο Στέλιος Αποσπόρης τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ Πανιώνιος και πρώην προπονητής των Νεοσμυρνιωτών και της Εθνικής Ελπίδων μίλησε στα παιδιά τονίζοντας τους πως έμεινε καταπληκτικός τόσο από το υψηλό τους επίπεδο και το ταλέντο όσο και την συμμετοχή τους με τους χώρους του ''Bocca Arena'' να πλημμυρίζουν από παιδικές φωνές.

Ο Στέλιος Αποσπόρης τόνισε επίσης στα παιδιά πως είναι ιδιαίτερα τυχερά που βρίσκονται στην ακαδημία του F.C. Tripolis έχοντας αυτούς τους προπονητές ενώ ανακοίνωσε και μια μορφή συνεργασίας για την ανεύρεση ταλέντων τμεταξύ των πλευρών αναφέροντας πως παιδιά από την το F.C. Tripolis θα λαμβάνουν μέρος στα τμήματα υποδομών των κυανέρυθρων.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Porta.gr Το F.C. Tripolis στις ακαδημίες του Πανιώνιου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.