Οι αγρότες της Αρκαδίας άνοιξαν τα διόδια της Νεστάνης

Οι αγρότες της Αρκαδίας άνοιξαν τα διόδια της Νεστάνης

Φεβρουάριος 12, 2016 - 20:13
1 σχόλια

Οι αγρότες του μπλόκου της Νεστάνης έκλεισαν το διόδια ξαφνικά το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου, ενώ είχαν αποφασίσει το αντίθετο.

Το ArcadiaPortal.gr επικοινώνησε με τον Χρήστο Τσάμη, πρόεδρο του Ανεξαρτήτου Αγροτικού Συλλόγου Μαντινείας, ο οποίος ανέφερε ότι έκλεισαν τα διόδια της Νεστάνης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια στο Χαϊδάρι.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, η Αστυνομία τους σταμάτησε στο Χαϊδάρι και τους είπε να αφήσουν εκεί τα ΙΧ οχήματά τους, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από τους αγρότες με τα ΜΑΤ να απαντούν με δακρυγόνα. Πολλούς από τους αγρότες της Πελοποννήσου δεν τους άφησαν να περάσουν και να κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα. Ένας αριθμός αγροτών θα διανυκτερεύσει στο Σύνταγμα ενώ οι υπόλοιποι θα επιστρέψουν.

Τα διόδια της Νεστάνης είναι πλέον ανοικτά και θα παραμείνουν μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου, όπου θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.