Οι αγρότες δεν είναι μόνοι τους (vid)

Οι αγρότες δεν είναι μόνοι τους (vid)

Φεβρουάριος 10, 2016 - 18:20
5 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αρκαδίας Δ.Κολοβός και η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Επιχειρήσεων Νομού Αρκαδίας Η. Διαμαντάκου την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Τρίπολη. 
Παρόντες ήταν και οι εκπρόσωποι των οικοδόμων και των συνταξιούχων που στηρίζουν τον αγώνα των αγροτών και κάλεσαν σε σύνταξη δυνάμεων όλων των πολιτών οι οποίοι βάλλονται από τα νέα φορολογικά μέτρα και το Ασφαλιστικό.

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες, τα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας, το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και οι αγρότες έδωσαν το «παρών» για μια ενιαία κίνηση εναντίον των μέτρων που προτείνει η κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι έχουμε καθήκον και ευθύνη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους αγρότες, με τους ελευθεροεπαγγελματίες, με όποιον πλήττεται και βασανίζεται από την πολιτική που μας πτωχεύει και γεμίζει τα σεντούκια των επιχειρηματικών ομίλων.

Ενιαία, συντονισμένα, αγωνιστικά, ταξικά! Μπλόκο στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ!

Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας και των εργατών! Είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής που ενισχύει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που θέλει τους εργάτες και τους αγρότες στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συμβολικές συντάξεις, με ελάχιστες υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας, επαγγελματικής προστασίας. Είναι η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει την αγροτιά, που έχει στην ανέχεια τους εργαζόμενους με μισθούς των 300 και 400 ευρώ, που στέλνει στην ανεργία τους νέους, που βάζει λουκέτα στους ελευθεροεπαγγελματίες.

Η κυβερνητική πρόταση δεν διορθώνεται!

Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δεν βελτιώνεται! Μόνο ανατρέπεται!

Όσοι μιλούν για βελτιώσεις με δήθεν διαλόγους παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης!

Η εργατική και αγροτική οικογένεια, κάθε λαϊκή οικογένεια έχει πληρώσει ακριβά ως σήμερα για τη διάσωση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Να πληρώσει τώρα το κεφάλαιο και το κράτος του!

Εργατιά - αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά! Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό!

Να μην περάσει η εξαθλίωση, η ανέχεια, η νέα σφαγή στη ζωή μας!

Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους νικήσουμε!

Να δυναμώσει σε κάθε χώρο η αλληλεγγύη! Στηρίζουμε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο στις 13 Φλεβάρη στις 11:00 το πρωί στην Ομόνοια.

Έχουμε τη δύναμη για να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να συναντήσουν αδιαπέραστο λαϊκό τοίχος, ένα αρραγές διεκδικητικό μέτωπο που δε θα αναχαιτιστεί! Αν τολμήσει η κυβέρνηση και φέρει στη Βουλή το νόμο έκτρωμα για το ασφαλιστικό παρά τη γενική κατακραυγή, ΑΠΑΝΤAΜΕ ΜΕ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! Να νεκρώσει όλη η χώρα!

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι αγρότες της Αρκαδίας κλιμακώνουν τον αγώνα τους


5 Σχόλια

Σταματήστε να διασπάτε τον αγώνα των αγροτών, τρείς και ο κούκος είσαστε, έχετε καταντήσει διασπαστικός μηχανισμός των μνημονιακών πολιτικών.

Που την βλεπεις την διάσπαση; Η συντριπτική πλειοψηφία των μπλόκων (68 σε όλη την Ελλάδα) έχει αποφασίσει να διεκδικήσουν 5 συγκεκριμένα αιτήματα (απόσυρσυ ασφαλιστικού, αφορολόγητο ατομικό αγροτικό εισόδημα 12.000 ευρώ, αφορολόγητο πετρέλαιο, μειωση της τιμής του ηλ. ρεύματος, κλπ, αναφέρονται στο video) και αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα και ζητούν την στήριξη των εργαζόμενων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, πράγμα που τους τη δίνουν τα σωματεία που στηρίζουν το ΠΑΜΕ. Οπότε ο αγώνας των αγροτών είναι και ενωτικός και μαζικός, άλλοι είναι αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν το κίνημά τους.

Θέλουν ατομικό αφορολόγητο 12000 ευρώ. Δηλαδή το 96% των αγροτών να μην πληρώνουν τίποτα. Εγώ προτείνω να τους κόψουν κι έναν μισθό από τις τσέπες των κορόιδων που πληρώνουν τόσα χρόνια.

είναι κανεις από αυτους αγρότης; ή κανουν συνέντευξη για να καπιλευτουν τον αγωνα τον αγροτών για να παρει ψήφους το ΚΚΕ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.