Οι «Άγιοι της Μπρέσια» στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Οι «Άγιοι της Μπρέσια» στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Απρίλιος 26, 2017 - 19:55
1 σχόλια

Στο Λεωνίδιο έφτασαν σήμερα το μεσημέρι 59 εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες, στην πλειοψηφία τους μάρκας Harley Davidson, με 74 αναβάτες από την Ιταλία που πραγματοποιούν επταήμερη εκδρομή στην χώρα μας.

Πρόκειται για μέλη του πολύ γνωστού ιταλικού σωματείου μοτοσικλετιστών "I Santi di Brescia" (οι Άγιοι της Μπρέσια), που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010 από τον Matteo Lorenzi και αριθμεί σήμερα πάνω από 200 ενεργά μέλη, κυρίως με μηχανές Harley Davidson.

Οι "Άγιοι" έχουν οργανώσει ως τώρα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, όπως στη Γαλλία, την Ελβετία, την Αυστρία, τη Βοσνία, την Κροατία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Τυνησία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία, τις ΗΠΑ, τη Σουηδία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία, τη Γερμανία, τη Λιθουανία, και τη Ρωσία.

Στη χώρα μας έφτασαν ακτοπλοϊκώς στις 22 Απριλίου, με πρώτο τους προορισμό την Αθήνα, όπου επισκέφτηκαν την Ακρόπολη το Παναθηναικό Στάδιο και άλλα αξιοθέατα της πρωτεύουσας και τώρα πραγματοποιούν τον γύρο της Πελοποννήσου.

Μετά το Λεωνίδιο θα κατευθυνθούν μέσω Φωκιανού στο Κυπαρίσσι Λακωνίας, τη Μονεμβάσια και άλλες περιοχές της Λακωνίας, Μεσσηνίας και Ηλείας, με τελικό τους προορισμό την Αρχαία Ολυμπία. Από την Ελλάδα θα αναχωρήσουν στις 29 Απριλίου.

Από το leonidion.gr

Video: 

"I Santi" di Brescia a Leonidio


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Φυσικά οι "Άγιοι"δεν είχαν την ατυχία των δυο ευγενέστατων κι ευκατάστατων παραθεριστών του Παραλίου Άστρους με τις Harley ,λίγα χρόνια πριν,τους οποίους έγραψε η τροχαία για ηχορύπανση και τους αφαίρεσε το δίπλωμα με αποτέλεσμα να μην ξαναπατήσουν εκεί!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.