Όχημα παρέσυρε πεζή στην πλατεία Αγίου Βασιλείου Τρίπολης

Όχημα παρέσυρε πεζή στην πλατεία Αγίου Βασιλείου Τρίπολης

Ιανουάριος 23, 2018 - 16:25
5 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:30 στην κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα ΙΧ τραυμάτισε πεζή γυναίκα. Όπως υποστήριζε ο οδηγός φανερά σοκαρισμένος δεν κατάλαβε πώς έγινε το ατύχημα, καθώς δεν είδε την πεζή.

Να αναφέρουμε ότι  η 71χρονη γυναίκα βρισκόταν στο οδόστρωμα ενώ λίγα λεπτά μετά το ασθενοφόρο την παρέλαβε και την μετέφερε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Φωτογραφία αρχείου 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΚΑΠΟΤΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙς ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΙ ΧΑΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Γενικά το πρόβλημα με τους οδηγούς είναι μεγάλο, η πλειοψηφία δεν σταματάει σε διάβαση πεζών (αντιθέτως πατάει και γκάζι κιόλας). Οι δε αστυνομικοί κάνουν τα στραβά μάτια στα παρκαρισμένα πάνω στην διάβαση πεζών Ι.Χ και τα ταξί.

πέραν του οδηγού συνυπεύθυνοι είναι 1) οι οδηγοί που παρκάρουν είτε πάνω είτε πλησίον της λωρίδας διάβασης(εκ του νόμου νομίζω απαγορεύεται σε απόσταση 5 μέτρων). Οι κινούμενοι οδηγοί αδυνατούν να αντιληφθούν εγκαίρως τυχόν πεζούς αλλά και οι πεζοί τα κινούμενα επεισόδια. 2) ο Δήμος επειδή δεν διατηρεί βαμμένες πλήρως τις διακεκομμένες γραμμές αλλά και επειδή δεν έχει ειδική πινακίδα που να πληροφορεί τους οδηγούς ότι πλησιάζουν σε διάβαση πεζών. Και μην μιλήσω για τις πάμπολλες πινακίδες που έχουν sticker ομάδας επάνω και δεν μπορείς να διακρίνεις εγκαίρως τι σε πληροφορεί η πινακίδα.

Αυτό που γίνεται στη ΤΡίπολη να περπατάμε οι πεζοί στη μεση του δρομου και κατω από τα πεζοδρόμια δεν γίνεται πουθενά...κρίμα τον δήμαρχο σας που σας έκανε σε όλους τους δρόμους από 6 μέτρα πεζοδρόμια και κανένας δεν τα περπατάει!!...

Σε ποιά πεζοδρόμια να περπατήσουμε οι πεζοί; Τα περισσότερα κατειλημμένα από αυτοκίνητα, εμπορεύματα,τραπέζια με καρέκλες και εξέδρες καταστημάτων (γωνία Σπετσεροπούλου και Δεληγιάννη).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.