Όχι τετραπλές κάλπες τον Μάιο, λέει ο Βούτσης

Όχι τετραπλές κάλπες τον Μάιο, λέει ο Βούτσης

Σεπτέμβριος 14, 2018 - 09:32
0 σχόλια

Όταν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και με βάση το οικονομικό κλίμα, ενδεχομένως να  επισπευσθούν οι εκλογές και να γίνουν 2-3 μήνες νωρίτερα, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βούτση έγιναν στον απόηχο των δηλώσεων Τσίπρα στην ΔΕΘ όπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι εκλογές να γίνουν νωρίτερα από τις συνταγματικές προθεσμίες.

Ο Πρόεδρος της Βουλής μίλησε στον Alpha και απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν τετραπλές κάλπες τον Μάιο. Οπως είπε «οι πρώτες εκλογές θα γίνουν τον Μάιο και οι δεύτερες τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο».

Όσον αφορά δε το χρονοδιάγραμμα κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή, ο κ. Βούτσης προέβλεψε οτι αυτό θα γίνει το διάστημα Φεβρουαρίου - Μαρτίου.

Το πιο αναμενόμενο με τα μέχρι τώρα δεδομένα σενάριο είναι να γίνουν οι εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, αφού έχει ψηφιστεί τη συμφωνία των Πρεσπών, που θα οδηγήσει ενδεχομένως σε «διαζύγιο» τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.