«Όχι στο ξεκλήρισμα των αγροτών» φώναξαν οι αγρότες της Πελοποννήσου (pics,vid)

«Όχι στο ξεκλήρισμα των αγροτών» φώναξαν οι αγρότες της Πελοποννήσου (pics,vid)

Ιούλιος 29, 2016 - 12:38
15 σχόλια

Παράσταση διαμαρτυρίας στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΓΑ στην Τρίπολη πραγματοποίησαν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Πελοποννήσου την Παρασκευή στις 29 Ιουλίου, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη που καλούνται να επωμιστούν με το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες της Πελοποννήσου αποφάσισαν να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συντονιστικού Οργάνου των 69 μπλόκων που κηρύσσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου ως αφετηρία της έναρξης του νέου κύκλου κινητοποιήσεων.

Η αντιπροσωπεία των αγροτών συναντήθηκε με την προϊσταμένη του ΟΓΑ, της επέδωσαν το ψήφισμα και της εξέφρασαν τα αιτήματά τους.

Οι αγρότες απαιτούν:

  • Κατάργηση του νέου ασφαλιστικού-«έκτρωμα».
  • Καμιά κατάσχεση λογαριασμού σε μικρομεσαίο αγρότη για πληρωμή του ΟΓΑ.
  • Δωρεάν και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους ανεξαιρέτως χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Άμεση απόδοση αποζημιώσεις στο 100% της καταστροφής για όλες τις ζημιές που έχουν γίνει στην Πελοπόννησο έτσι ώστε να μπορέσουν οι συνάδελφοι να επιβιώσουν.

Η οργάνωση του κινήματος, με τη συγκρότηση νέων αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων, το δυνάμωμα όσον συλλόγων ήδη υπάρχουν και η συγκρότηση Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου αποτελούν μονόδρομο για να δώσουν οργανωμένα τη μάχη της επιβίωσής τους, ανέφεραν οι αγρότες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσαν ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας Βρουλίτης Βασίλης, ο αντιπρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας Μαυριάς Ηλίας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού, Κώστας Αποστολόπουλος και ο Γραμματέας του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr «Όχι στο ξεκλήρισμα των αγροτών» φώναξαν οι αγρότες της Πελοποννήσου


15 Σχόλια

Ο ηλιθιος απο πανω συγνωμη ο ανωνυμος σχολιαστης απο την καρεκλα του γραφειου του εχει δηλωσεις πολιτικων πεποιθησεων για τον καθενα στην κινητοποιηση...παει στις ανεξαρτητες κινητοποιησεις των υπολοιπων αγροτικων φορεων που χειροκροτουν με την ιδια ευκολια αυτους που λενε οτι ειναι κατα της πολιτικης αυτης και υποδεχονται τον υπουργο με φιεστες και παρατες...δεν εχει προβλημα με αυτους που κλαινε για τους αγροτες και μετα πανε στην βουλη και ψηφιζουν ακριβως τα αντιθετα πραγμα που μονο του κκε δεν κανει οτι στον δρομο αυτα και στην βουλη...και επισης δεν ειδε οτι ηταν απο ολη την περιφερεια

Ημουν στο φανάρι του Βασιλόπουλου και πέρασε όλη η πορεία μπροστά μου. Μπορω να γράψω τα ονόματα και των 23 που ήταν στην πορεία γιατί είμαι ντόπιος. Μπροστα οι 9 μονιμοι (φοιτητες), στο τέλος η τοπική Ηγεσία του κόμματος. Δεν καταλαβαίνω που γραφω ψέμματα, από που συμπεραίνεις ότι δεν είμαι ακόμα και ΚΚΕ , και που διαφωνούμε. Προς τι το παραλήρημα σου ?

ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ

Από την ημέρα που η Ελλάδα χρεοκόπησε έτρεχα σε πορείες έμενα στην Αθήνα υπήρξαν μέρες που πήγαινα και σε πάνω απο μια. Είμαστε οι επιλογές μας. Και πάντα η τελική επιλογή είναι στο χέρι μας. Πια δεν έχει νόημα στην Ελλάδα να ενδιαφέρεσαι για το κοινό καλό. Όσο κάποιοι Έλληνες το πάλευαν, είχε. Τώρα όχι. Τώρα ο καθένας μόνος του. Αυτό επιλέξαμε ως κοινωνία. Εγώ κουράστηκα 6 χρόνια να τρέχω.Όμως το βουλώνω και δεν σχολιάζω αυτούς που ακόμα τρέχουν και εάν είναι ΚΚΕ τι έγινε;Όσο για το σχόλιο για την βουλή και η ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ, μαζί με όλα τα κόμματα δεν μαζεύουν παραπάνω κόσμο στην Τρίπολη.

Μα δεν κατηγορησε κανεις το ΚΚΕ. Ισα ισα. Αυτο τόνισα,οτι (δυστυχως) ηταν μονο το ΚΚΕ . Οι αγροτες δεν ακολουθουν. Παρεξηγηθηκα και υβριστικα αδίκως

Άν δεν συμμετείχε το ΚΚΕ σε αυτές τις κινητοποιήσεις η συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη.Δυστυχώς όμως δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί ναπείσει με τα επιχειρήματα της δεκαετίας του 30 και διώχνει τους ανθρώπους.

Οποιοδήποτε χρεοκοπημένο κομμα καπελώσει εναν αγωνα ή μια κινητοποίηση ,η κινητοποίηση σβηνει. Εχει απολυτο δίκιο ο απο πάνω

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ: 1)ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 30( ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΣ)? 2)ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥ ΕΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ,ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΣΟΚΟΙ,ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,ΝΔ (ΛΙΓΟΙ),ΛΑΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΧΑ,ΑΝΕΛ ΚΤΛ 3)Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ? 4)ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ? 5)ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ

Δηλαδή για να καταλάβω εσείς θέλετε να πάτε σε κινητοποιήσεις και δεν πάτε επειδή κατεβαίνουν κουμμουνιστές σε αυτές;Τότε γιατί δεν κάνετε μια κινητοποίηση απο εδώ το fb ανεξάρτητη και απολίτικη όπως οι αγανακτισμένοι;Να γελάσουμε και λίγο ....

ρε παιδια μην σκατε θα σας φροντισει ο Μπαλαφας το εχει αναλαβει προσωπικα ...καλα να μην πηγαινεις σε πορειες αλλα να ψαχνεις και δικαιολογια επειδη εισαι ''κυρ παντελης" που λεει το τραγουδι ...με ξεπερνα!!! αν ηταν φασιστες δεν ειχατε θεμα....

Να αφήσουμε το ΚΚΕ στην......ηρεμία του λέει ο άλλος! ΟΤΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!! Και εδώ που τα λέμε, όσο τελειωμένο και ανύπαρκτο να είναι κάτι, δες ΚΚΕ, όλο και κάποιος θα βρεθεί να σχολιάσει το χάλι του! Έτσι πάνε αυτά!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς για την προδοτική στάση του ΚΚΕ.Τις ομαδικές εκτελέσεις,τα ανταρτοδικεία ,την υπακοή στη μαμά μόσχα, καλούσαν τους Έλληνες το 1940 να μη πολεμήσουν στην Αλβανία,και άλλα πολλά.Δικαίως ο λαός τους έχει στο 3 τοις εκατό κι εκέι θα παραμείνουν ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.