«Όχι» στη συνεργασία της κυβέρνησης με το Ισραήλ από την ΕΕΔΥΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

«Όχι» στη συνεργασία της κυβέρνησης με το Ισραήλ από την ΕΕΔΥΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 11, 2017 - 09:34
1 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας» την Τετάρτη 10 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ Γρηγόρης Αναγνώστου ο οποίος ήταν και ο βασικός ομιλητής αλλά και ο Γιώργος Λαμπράκης, Αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ οι οποίοι πριν από την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκαν στην Πορεία Ειρήνης η οποία θα γίνει την Κυριακή 14 Μαΐου, τόσο στον Μαραθώνα όσο και από την Κερασίτσα στην Τρίπολη, αλλά και στην εκδήλωση που προετοιμάζεται για τη στήριξη και την αλληλεγγύη προς τον Παλαιστινιακό λαό.

Η ΕΕΔΥΕ εξέφρασε δυνατά την αλληλεγγύη και συμπαράστασή της, στον αγώνα που ξεκίνησαν χιλιάδες Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές του Ισραήλ. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει βαριές ευθύνες για την επιλογή της όλο και πιο στενής –στρατηγικού χαρακτήρα– συνεργασίας με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ που καταπατάει όλα τα δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού δεκαετίες ολόκληρες».

Μεταξύ άλλων, ανέπτυξαν θέματα τα οποία είχαν να κάνουν με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους επισημαίνοντας πως και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις στο θέμα αυτό και εμπλέκεται στις Νατοϊκές επεμβάσεις σε διάφορες χώρες.

Κάλεσαν δε όλον τον Πελοποννησιακό λαό, που έχει δείξει τα φιλειρηνικά του αισθήματα, να πάρει μέρος στην Πορεία Ειρήνης την Κυριακή, αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις του φιλειρηνικού κινήματος.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση «Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και η εμπλοκή της Ελλάδας» στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Περίεργος......... ο τίτλος του άρθρου αυτού! Δε μου λέτε ρε παιδιά αυτός που ίδρυσε το κόμμα στην Ελλάδα δεν ήταν Εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια! ; Το κόμμα εναντίον του κράτους του ιδρυτή του;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.