«Όχι κλαδιά και χόρτα μέσα στους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης»

«Όχι κλαδιά και χόρτα μέσα στους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης»

Μάιος 05, 2015 - 20:21
3 σχόλια

Προειδοποίηση του Δήμου Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει έτσι ώστε η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μας στα χωριά αλλά και στην πόλη, να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα, καλεί όλους τους δημότες που έχουν πραγματοποιήσει ή θα πραγματοποιήσουν εργασίες κλαδέματος δέντρων, κοπής κλαδιών και αποψίλωση χόρτων, να μην τα εναποθέτουν στους κάδους αποκομιδής των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.

Ο ενδεδειγμένος χώρος και τρόπος εναπόθεσης, είναι δίπλα στους κάδους. Αν είναι φύλλα ή χόρτα τα βάζουμε μέσα σε σακούλες, αν είναι κλαδιά τα δεματοποιούμε.

Σε καμία περίπτωση, δεν επιτρέπεται η ρήψη μπαζών ή άλλων δομικών υλικών.   

Αυτό κρίνεται απαραίτητο διότι,  αφενός μεν καταλαμβάνουν τη χωρητικότητα του κάδου, με αποτέλεσμα να μένουν έξω τα απορρίμματα με ότι αυτό συνεπάγεται(δυσοσμία, διασκορπισμός των σκουπιδιών από αδέσποτα ζώα κ.λ.π) αφετέρου δε, τα κλαδιά μπορούν να προκαλέσουν μεγάλου ύψους ζημία στα απορριμματοφόρα οχήματα .

Τέλος, έχει έρθει πλέον η κατάλληλη στιγμή που όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε υποχρεώσεις και όχι μόνο δικαιώματα. Και σε αυτές, πρέπει να είμαστε απόλυτα συνεπείς.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει έτσι ώστε η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μας στα χωριά αλλά και στην πόλη, να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα........Ανατρίχιασα!!! Τόσους μήνες με τα σκουπίδια κάτω και με τον ελλειπή καθαρισμό μετά την αποκομιδή που ήταν το ενδιαφέρον σας? Καλά, να μην πούμε για τη φοβερή περιβαλλοντική σας ευαισθησία....γεμίσατε την Τρίπολη χωματερές και σα να μην έφτανε αυτό, υποβαθμίζετε και την ποιότητα ζωής άλλων ανθρώπων με το να τους πηγαίνετε τα σκουπίδια της Τρίπολης και να τα πετάτε - θάβετε κοντά τους ! (Η μεταφορά τελικά μόνο για Κόρινθο δε γίνεται) Μαγαρίζετε όλο το νομό και όχι μόνο, αλλά δεν θα μείνει έτσι αυτό!!!!! Φτύσιμο θέλετε αλλά δε χαλάω το σάλιο μου!

«Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει έτσι ώστε η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μας στα χωριά αλλά και στην πόλη, να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα...». Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε; Ου να χαθείτε ρεζίλια, που έχετε το θράσος να μιλάτε για ποιότητα ζωής των κατοίκων...

Ωραία ποιότητα ζωής, να μην μπορούμε να ανοίξουμε παράθυρο από τη μυρωδιά των σκουπιδιών!! Τώρα με τη ζέστη, και σε συνδυασμό με το ανακάτεμα που κάνουν στα σκουπίδια λόγω της μεταφοράς (ας μην πούμε περισσότερα γι' αυτό καλύτερα) κάποιων ποσοτήτων ώστε να μπορεί να χωρέσει (για τη φοβερή χωρητικότητα τα έχουμε ξαναπεί) αυτά που ερχονται καθημερινά από την πόλη, φάνηκε για τα καλά τι ωραίο καλοκαίρι θα κάνουμε!!! Κάτοικος ευρύτερης περιοχής ΧΑΔΑ Αγ. Βλασίου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.