«Όχι» Καστρίτη στον Άρη

«Όχι» Καστρίτη στον Άρη

Ιούνιος 25, 2019 - 10:45
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, συζητώντας το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους μ τον Αρκά coach να απαντάει αρνητικά και ολοκληρώνει έτσι την θητεία του στον Άρη.

Η κατάσταση με τα ban που έχουν δεχθεί ως ποινή οι "κιτρινόμαυροι" για μεταγραφές, από τη FIBA δημιουργεί μια δύσκολη και συγκεκριμένη κατάσταση με τον Γιάννη Καστρίτη να παίρνει την απόφαση του να αποχωρήσει. 

O 37χρονος ομοσπονδιακός προπονητής της U19 απάντησε αρνητικά στην ομάδα του Άρη καθώς δεν πείστηκε από αυτά που άκουσε από την διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" και πλέον αναζητά τον νέο προορισμό της καριέρας του.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ηρακλή και δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη αλλά να αλλάξει ομάδα την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.