«Όχι» Αστέρα στους Ιταλούς για τον Νάτση

«Όχι» Αστέρα στους Ιταλούς για τον Νάτση

Μάρτιος 06, 2015 - 14:02
1 σχόλια

Αρνητική ήταν η απάντηση στη πρόταση της ιταλικής Αταλάντα για δοκιμή του 16άχρονου άσου της εφηβικής ομάδας Χάρη Νάτση από τον Αστέρα Τρίπολης.

Πριν λίγες ημέρες η Αταλάντα χτύπησε την πόρτα του Αστέρα για να τον Χάρη Νάτση ζητώντας αρχικά να κάνει προπονήσεις με την Ιταλική ομάδα και στην συνέχεια να κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Αστέρας αρνήθηκε να τον παραχωρήσει καθώς οι άνθρωποι του Αρκαδικού συλλόγου πιστεύουν στο ταλέντο του ταλαντούχου νεαρού ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί πως τον Χάρη Νάτση είχε ξεχωρίσει το περασμένο καλοκαίρι και η Ολλανδική Φίτεσε στην οποία και είχε δοκιμαστεί σε μία σειρά φιλικών παιχνιδιών.  

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ποδόσφαιρο δεν παρακολουθώ πολύ συχνά, ωστόσο αισθάνομαι την ανάγκη να επαινέσω αυτό το παιδί από έναν άλλο χώρο,αυτόν του σχολείου. Έτυχε να τον έχω μαθητή παλαιότερα και έχει εξαιρετικό ήθος. Ποτέ δεν γνώρισα τους γονείς του για να τους συγχαρώ(είναι από την Κεφαλλονιά) και το κάνω τώρα δημόσια. Μπράβο Χάρη μου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.