Όχι άλλα πέναλτι Αστέρα

Όχι άλλα πέναλτι Αστέρα

Οκτώβριος 09, 2018 - 11:23
2 σχόλια

Είναι η ομάδα με τα περισσότερα κατά της πέναλτι, είναι η ομάδα που έχει αδικήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τον εαυτό της, είναι η ομάδα που η βαθμολογία αδικεί κατάφορα την εικόνα μέσα στο γήπεδο, είναι η ομάδα που η τύχη της έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς.

Αυτή η ομάδα δεν είναι άλλη από τον Αστέρα Τρίπολης όπου με το τέλος της 6ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς έχοντας δει ένα κακόγουστο έργο να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά.

Ποιο είναι αυτό το έργο; Να δέχεται γκολ από το σημείο του πέναλτι και πλέον να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων της κάτι που έχει συμβεί τρεις φορές με Ολυμπιακό, Άρη και με Παναθηναϊκό.

Οι κιτρινομπλέ σε 6 παιχνίδια τους στο εφετινό πρωτάθλημα έχουν υποπέσει σε 4 παραβάσεις πέναλτι. Άλλες άδικες όπως με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και άλλες από λάθη όπως με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Όλες όμως στερώντας του βαθμούς και αφήνοντας τον μόνο με τις εντυπώσεις.

Είναι ενδεικτικό λοιπόν πως ο Αστέρας Τρίπολης από τα 7 συνολικά γκολ που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 3 είναι σε κανονική ροή αγώνα και τα τέσσερα από το σημείο του πέναλτι ενώ 4 εξ' αυτών έχουν μπει από το 86ο λεπτό και μετά.

Η διακοπή θα δώσει την δυνατότητα της δουλειάς στους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης όπου με την επανέναρξη η ομάδα θα επιδιώξει να γίνει πιο αποτελεσματική και να καλύψει το χαμένο βαθμολογικά έδαφος.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μόνο ένας Κούγιας λέει τα πράγματα με το όνομά τους ! Ο Αστέρας έχει σφαγιασθεί επανειλημμένα και η Διοίκηση χαιδεύει με παιδιάστικες ανακοινώσεις τους διαιτητές λαμόγια αλλά και τους αρμόδιους της ΚΕΔ και ΕΠΟ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.