Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Ο «έρωτας» Τσίπρα-Καραμανλή δεν κρύβεται

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Ο «έρωτας» Τσίπρα-Καραμανλή δεν κρύβεται

Ιανουάριος 09, 2018 - 20:37
6 σχόλια

Το αιχμηρό σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης, προκάλεσε το σημερινό εξώφυλλο του Έθνους.

Το σχόλιο του κ. Κωνσταντινόπουλου:

Ο «έρωτας» Τσίπρα-Καραμανλή δεν κρύβεται.
Χθες σας έλεγα για τη σχέση Τσίπρα, και της Καραμανλικής ΝΔ. Για τον κοινό στόχο τους, την διάλυση του Πασοκ και του προοδευτικού χώρου. Δεν πέρασε μια «μέρα» απο την αποκάλυψη του απορρήτου εγγράφου της τράπεζας της Ελλάδος για τον εκτροχιασμό της οικονομίας 2004-2009.Το ΕΘΝΟΣ συμφερόντων ιβαν σαββιδη αλλά κυρίως ελεγχόμενο 100% απο το Μαξίμου βγήκε προς υπεράσπιση του κ Καραμανλή.Δεν μας αφορούν τα εσωκομματικά τους,προχωράμε μπροστά.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ο πανοψεκασμένος, ι ο παπαεισαγγελόπουλος και ο προεδροπάκης εργαλεία του που τα έδωσε δεύτερο χέρι στο ζαβό

Όπως έκανε τον ΠΑΟ ο κ. Αλαφούζος, θα κάνει το ίδιο θα κάνει και στη Ν.Δ., αμφιβάλλει κανείς;

@20:46 - Αν διαβάζεις βαξ και βάνη είναι βέβαιο ότι δεν έχεις αμφιβολίες. Κάποτε σου έλεγε να σηκώνεις τις μπάρες στα διόδια και τώρα κάνει την πάπια "γιατί είναι δίκαιο και έγινε πράξη" που λέει ο Λέσβος-Μυτιλήνη. Έχει συνηθίσει το έντερο σου στο σανό. Και για Καραμανλή θα πιστέψεις και για Μαρέβες και ότι άλλο σανό πλασάρει το κόμμα. Πρόβατο και βαξ και βάνης, αγάπη για πάντα.

όταν η εφημερίδα Έθνος ήταν ελεγχόμενη 100% από το ΠΑΣΟΚ, ήταν έγκυρη κ. Κωνσταντινόπουλε;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.