Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Η παράταξη αντέχει

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Η παράταξη αντέχει

Ιανουάριος 24, 2019 - 21:35
6 σχόλια

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της RASS για το in.gr και το ποσοστό 8,8%, ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρει:

Η πρώτη δημοσκόπηση της RASS για το in.gr μετά την λυσσαλέα προσπάθεια πολλών να μας «εξαφανίσουν» απέδειξε ότι η παράταξη αντέχει! 
Το 8,8% (χωρίς αναγωγή)είνα απλά η εκκίνηση. 
Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε την έκπληξη για τη χώρα και την παράταξη.!

 


6 Σχόλια

Γιατί να μην αντέχει; Όλα πρίμα! Λεφτά υπάρχουν που είπε και ο ΓΑΠ

Τα μνημόνια σας έφαγαν στο ΠΑΣΟΚ , ενθυμίστε τον κ. Γιώργο και τον κ. Βαγγέλη?????? κ.λ.π.

Ποια rass και κλας τρομάρα σας αλήθεια πιστεύετε ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο με τις δημοσκοπήσεις εδώ και 5 χρόνια; αν θα μπείτε στη βουλή είναι ζήτημα και το ξέρετε πολύ καλά, όσο για τη φίλη σας τη νδούλα θα πάρει το μακρύτερο.

Ο Βαγγέλης έχει μυαλό που δεν το έχεις ονειρευτεί. Κοίτα στο παράθυρο να δεις μπας και σε ψεκάζουν και άσε τον Βαγγέλη στην ησυχία του. Αυτός φρόντισε για να μην είσαι Βενεζουέλα σήμερα.

Παρατάξεις και ιδεολογίες φίλε Οδυσσέα ξεπέσανε . Τα προβλήματα της κοινωνίας είναι τόσα πολλά και οι ανάγκες τόσο μεγάλες που πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος αντιμετωπισής τους . Οι ομάδες των ανθρώπων που θα διοικούν πρέπει να διακατέχονται από αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας για να πάει ο τόπος μπροστά . Χρειάζονται άλλοι κανόνες !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.