Οδυσσέα προσοχή μην χυθεί η καρδάρα

Οδυσσέα προσοχή μην χυθεί η καρδάρα

Μάρτιος 22, 2014 - 16:23
4 σχόλια

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον αλλά και μια ...απορία το ζήτημα με τις προωθούμενες αλλαγές στο γάλα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μεταξύ των βουλευτών.  Είδα και στο twitter τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να αναρτά δήλωση ως βουλευτής (και όχι ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ) που ουσιαστικά να διαφοροποιεί τη θέση του και να δηλώνει πως αν η κυβέρνηση κάνει πίσω ...ο ίδιος δε θα ψηφίσει.

Στην συνέχεια, διαβάζοντας σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ότι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα τον διαβεβαίωσε ότι «δε θα κινδυνεύσει η κυβερνητική συνοχή από το γάλα» ...

Κι όμως, κύριοι! Υπάρχουν πολιτικοί που έχουν ψηφίσει αδιαμαρτύρητα μειώσεις μισθών, συντάξεων, αναπηρικών επιδομάτων και απολύσεις και ...στεναχωριούνται μήπως δεν έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν την διάταξη για την εισαγωγή γάλατος σκόνης από το εξωτερικό...

Το σχόλιο του Σωκράτη

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Κουνιέται και ο μικρός. Αποκλείετε να το εννοεί. Δύο τα ενδεχόμενα. Α) Ζήλεψε τον Άδωνη που αγαπάει τόσο πολύ την τρόίκα. Β) Κάνει τσιριμονιές μπας και του δώσουν κανα υπουργείο. ΥΓ: μην νομίζεις πως το παραμύθι σου, "εγώ είπα σε όλα ΝΑΙ για να σωθεί η πατρίδα" αλλά τελικά δεν σώθηκε γιατί δεν έγιναν μεταρρυμίσεις, θα πιάσει. Μνημονιακός και τροικανός θα καταχωρηθείς στην ιστορία. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα είναι πως είσαι και νεοφιλελές εκτός απο επαγγελματίας πολιτικός.

σοβαροί πολιτικοί άνδρες δεν κάνουν δηλώσεις μέσω twitter. ζήλεψε τον φαήλο μάλλον

ΒΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Σάβ, 22 Μαρ 2014 - 16:39 ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ? ΤΟ ΒΛΚΜΤΡ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΑΝΙΚΑΝΑ) ΑΤΟΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. Ε! ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

@Anonymous 17:38, είσαι λάθος. Κονόμησε και μαλιστά πολλά. Ειναι καλή η βουλευτική αποζημίωση. Και ω του θαύματος ο πρώτος σχολιαστής είχε δίκιο. Το βήμα σήμερα έγραφε για ανασχηματισμό.