Το «Οδοιπορικό στις Ιερές Διαδρομές της Αρκαδίας» παρουσιάστηκε στην Τρίπολη (pics,vid)

Το «Οδοιπορικό στις Ιερές Διαδρομές της Αρκαδίας» παρουσιάστηκε στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 28, 2019 - 11:11
0 σχόλια

Στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου η επίσημη παρουσίαση του θρησκευτικού-τουριστικού ντοκιμαντέρ της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας με τίτλο «Οδοιπορικό στις Ιερές Διαδρομές της Αρκαδίας».

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για τα μοναστήρια της Αρκαδίας. Μέσα από αυτό το 55λέπτο ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται τα τριάντα και πλέον μοναστήρια της Αρκαδίας μέσα από έξι διαδρομές.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο βοηθός Επισκόπος της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας υπό τον τίτλο Επίσκοπος Τεγέας, Θεόκλητος Ντούλιας και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως πατέρας Ιάκωβος Κανάκης ενώ το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκε η Χορωδία Τρίπολης.

Δείτε στο πρώτο βίντεο μέρος της εκδήλωσης και στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί, μια προσκυνηματική περιήγηση στο Άγιον Όρος της Πελοποννήσου, την Αρκαδία, η οποία έχει πολλά να σας προσφέρει και σίγουρα όσα θα δείτε, θα μάθετε και θα γευτείτε, θα σας κάνουν να θέλετε να επιστρέψετε και πάλι στην καρδιά της Πελοποννήσου, εδώ που οι Θεοί επέλεξαν για τόπο τους και οι ποιητές και συγγραφείς εμπνεύστηκαν έργα τους...

Λόγω τεχνικού προβλήματος η ομιλία του ο Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως πατέρα Ιάκωβου Κανάκη ακολουθεί σε νέο βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Tρίπολη: Το «Οδοιπορικό στις Ιερές Διαδρομές της Αρκαδίας»

Οδοιπορικό στις Ιερές Διαδρομές της Αρκαδίας

ArcadiaPortal.gr Ομιλία στο «Οδοιπορικό στις Ιερές Διαδρομές της Αρκαδίας»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.