Οδοιπορικό ανασύνταξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Τρίπολη

Οδοιπορικό ανασύνταξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Τρίπολη

Ιανουάριος 24, 2017 - 09:59
0 σχόλια

Μετά τη δήλωση συμπόρευσης του ΚΙΔΗΣΟ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και την «επιστροφή» του Γιώργου Παπανδρέου, το κόμμα, που φιλοδοξεί να ανεβάσει τα ποσοστά του στις εκλογές όταν πραγματοποιηθούν, αναζητεί στην επαρχία τις δυνάμεις που μπορούν να το στηρίξουν. Με αυτό το σκεπτικό, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη διευρυμένη περιφερειακή σύσκεψη τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, προκειμένου ο διευρυμένος κεντρώος φορέας να ενισχυθεί, αλλά και να σχεδιάσει μια σαφή πολιτική πρόταση ως αντίβαρο στην κυβερνητική πολιτική.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η ΔΗΜΑΡ, το ΚΙΔΗΣΟ και οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία και σκοπός ήταν η συστράτευση με τον πόλο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καθώς το κόμμα αφουγκράζεται την ανάγκη των πολιτών να εκφραστούν μέσα από έναν δυναμικό κεντρώο πολιτικό φορέα.

Από τη διευρυμένη συνδιάσκεψη δεν θα μπορούσε να λείπει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος επεσήμανε ότι ενώνουν δυνάμεις για τον αυτόνομο χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου να σχεδιάσουν τις κινήσεις και τις πολιτικές προτάσεις που αφορούν στον κόσμο της παραγωγής και τους νέους ανθρώπους της Πελοποννήσου και της χώρας. Σκοπός είναι να γίνουν η ουσιαστική προοδευτική δύναμη της χώρας που θα αλλάξει τους συσχετισμούς. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, μάλιστα, απηύθυνε πρόσκληση και προς το Ποτάμι, αλλά και προς κάθε προσωπικότητα του χώρου και προς τον απλό κόσμο. Τέλος, ο βουλευτής Αρκαδίας εκτίμησε ότι η προσπάθεια αυτή έχει ανταπόκριση στον κόσμο.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.