Οδικά έργα στην Αρκαδία για τη βελτίωση καθημερινότητας των πολιτών (pics, vid)

Οδικά έργα στην Αρκαδία για τη βελτίωση καθημερινότητας των πολιτών (pics, vid)

Μάρτιος 28, 2017 - 20:00
0 σχόλια

Σημαντικά οδικά έργα πραγματοποιούνται στην Π.Ε. Αρκαδίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ είναι σε εξέλιξη πολλές εργολαβίες σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα.

Έργα σημαντικά που θα προσδώσουν άλλη εικόνα στον τόπο μας, βοηθώντας τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες στην πρόσβασή τους σε διάφορες περιοχές, όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Τα έργα αυτά θα αλλάξουν και την εικόνα των περιοχών, όπως είναι το έργο, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, που αφορά στις 4 εισόδους της Τρίπολης. Ένα έργο πολύ σημαντικό αφού θα υπάρξει ασφαλτόστρωση, σήμανση, ηλεκτροφωτισμός και μπάρες στις 4 εισόδους της Πρωτεύουσας της Αρκαδίας και έδρας της Περιφέρειας.

Ο κόμβος Αρχαίας Μαντινείας, ένα έργο που υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας και βοηθά στην ανάδειξη και του Αρχαίου Θεάτρου ενώ βελτιώνει την ασφάλεια των οδηγών.

Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο εντάχθηκαν και άλλα σημαντικά έργα, όπως για τον κόμβο του Τυρού, για το δρόμο Βλαχοκερασιά -Κολλίνες, ενώ συντάσσεται μελέτη που θα λύσει το σοβαρό πρόβλημα στα Τριπόταμα-Παραλογγοί.

Ακόμα θα γίνει και προμήθεια 220 πυλώνων ηλεκτροφωτισμού που θα τοποθετηθούν σε κόμβους και σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της Αρκαδίας.

Στόχος της Π.Ε. Αρκαδίας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και η προσέλκυση επισκεπτών. Έργα στην Τρίπολη, στην Κυνουρία, στη Γορτυνία, στη Μεγαλόπολη που περίμεναν οι κάτοικοι να υλοποιηθούν πολλά χρόνια.

Τέλος τοποθετούνται πυλώνες ηλεκτροφωτισμού σε κόμβους και σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της Αρκαδίας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σημαντικά οδικά έργα στην Αρκαδία 28/3/2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.