Οδεύει προς Κύπρο ο Γιαννακόπουλος

Οδεύει προς Κύπρο ο Γιαννακόπουλος

Ιούλιος 28, 2016 - 10:47
0 σχόλια

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να μην δίνουν τις απαιτούμενες ευκαιρίες στον Αρκά πορτιέρο και τον Αντρέα Στραματσόνι να μην τον υπολογίζει.

Ο 23χρονός άσος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα είναι εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Κύπρο με τις σειρήνες να ηχούν έντονα στα αυτιά του.

Έτσι λοιπόν ο Νίκος Γιαννακόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του από το τριφύλλι  στον Άρη Λεμεσού στο Κυπριακό πρωτάθλημα για την επόμενη αγωνιστική χρονιά με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως απομένουν μόνο τα τυπικά.

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος δεσμεύεται με 3 ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναικό και στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή (ίσως και εντός της ημέρας) θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον χρόνο αλλά και τα παιχνίδια που χρειάζεται.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.