Ο Ζουράρις... παραζουράρισε

Ο Ζουράρις... παραζουράρισε

Ιανουάριος 15, 2018 - 20:34
1 σχόλια

Ο Ζουράρις παραζουράρισε. Παραντούρισε, που λέμε και στο χωριό μου. Ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει ούτε για υφυπουργός ούτε για υπουργός, ούτε για τίποτα άλλο πια, παρά μόνο, έτσι όπως έχει καταντήσει, για γελωτοποιός - διασκεδαστής των όχλων που τόσο ελιτίστικα ο ίδιος αρέσκεται να περιγελά.

Ο πρώην υφυπουργός δεν είναι ένας από εμάς ούτε θέλει να είναι ένας από εμάς. Μας δείχνει με το δάχτυλο και γελάει, μας κοροϊδεύει μες στα μούτρα. Είναι ο πιο έξυπνος πίθηκος στη ζούγκλα.

Το λούμπεν είναι της μόδας και ουδείς μοδάτος, ψευτο-ψαγμένος και ψευτο-κουλτουριάρης πολιτικός-περσόνα δεν το απαρνιέται (ούτε ο Μπουτάρης ο οποίος πραγματώνει το τραγούδι «πάω συχνά στα μπορδέλα, μην το πεις πουθενά», και δίνει συνέντευξη από οίκο ανοχής για να χαίρονται οι «προχώ» που έχουν φτάσει την κουλτούρα μας στο απροχώρητο!)

Ισοπέδωση, η νέα θρησκεία: όλα ένας αχταρμάς και στη μέση τα πρόβατα που γελάνε.

Στο κατώτατο στεατοπυγικό του σύστημα μας έχει όλους γραμμένους ο Ζουράρις, κάτω από τα μέζεά του. Η ασυδοσία ξεχυλίζει από το παντελόνι του, μαζί με την κρυφή χαρά που νιώθει όποτε πετάει τις εξυπνάδες του σε ομηρική, αττική ή αρκαδοκυπριακή διάλεκτο, για να χασκογελάνε οι μάζες που με ανοιχτό το στόμα ακούνε λέξεις και την ερμηνεία τους από τα χείλη του μεγάλου φιλοσόφου!

Τι κατόρθωσε, λοιπόν, ο Κώστας Ζουράρις ως υφυπουργός; Τίποτα απολύτως. Εκτός από το να γελάμε με τις αμπελοφιλοσοφίες του, αλλά στην πραγματικότητα το αστείο είναι εις βάρος μας.

Ο Ζουράρις ζουραρίζει, είναι χαμένος, δηλαδή, στον νεφελώδη κόσμο του.

Ου φιλοκαλεί ουχί φιλοσοφεί, ως νομίζει, ο τάλας!

Διότι ο υφυπουργός Παιδείας μας δεν έχει τη στοιχειώδη παιδεία που είχαν πλύστρες στην Κοκκινιά κάτι δεκαετίες νωρίτερα. Και βγαίνει και δηλώνει ότι δεν γνωρίζει αν εξακολουθεί να είναι μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ! Ιδού πόσο σοβαρά πήρε τον ρόλο του ως θεσμικού!

Η σάτιρα δεν καταδικάζεται, είπε, και δεν ζητάει συγγνώμη για τα όσα έσουρε. Και τολμά, αυτός ο γνώστης του ελληνικού πολιτισμού, να συγκρίνει τα βδελύγματά του με τον Αριστοφάνη. «Αριστοφανική σάτιρα» είπε ότι κάνει.

Εκεί όπου αφόδευε ο Αριστοφάνης, φύτρωσε ο Ζουράρις και οι συν αυτώ!

Σατιρικά το λέω, πρώην υφυπουργέ μου!

Ειδήσεις: 
Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.