Ο «Ζορμπάς» προκάλεσε νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» Τατούλη - Βλάση

Ο «Ζορμπάς» προκάλεσε νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» Τατούλη - Βλάση

Οκτώβριος 02, 2018 - 19:07
8 σχόλια

Ο "πόλεμος" μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου - Κώστα Βλάση φαίνεται ότι συνεχίζεται.

Μετά το δελτίο τύπου που έστειλε ο βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης και ζητεί την άμεση εκτίμηση αλλά και αποκατάσταση των ζημιών, που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ζορμπάς» σε ολόκληρη την Αρκαδιά (Την αποκατάσταση των ζημιών από τον «Ζορμπά» ζητεί ο Κώστας Βλάσης), η απάντηση της Περιφέρειας είναι καυστική, τονίζοντας ότι ο βουλευτής θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί κοντά στους πολίτες και όχι να επιδίδεται σε ανούσιες ερωτήσεις, πάντα εκ των υστέρων.

Το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας αναφέρει:

Περιφέρεια Πελοποννήσου «Άφαντος ο εκ συστήματος … ερωτών Βουλευτής»

Το ύφος της ερώτησης του κ. Βουλευτή προδίδει την απαξίωσή του προς τους θεσμούς της αυτοδιοίκησης.

Μας προκαλεί επίσης θυμηδία η ερώτησή του προς τους κυρίους Υπουργούς, ώστε να του απαντήσουν … ! αν οι Δήμοι της Αρκαδίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν κάνει τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού των δημοσίων υποδομών.

Όταν οι Δήμοι και η Περιφέρεια βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν με μεγάλη σφοδρότητα την Πελοπόννησο, ο κ. Βουλευτής ήταν άφαντος.

Μέχρι σήμερα μάλιστα ουδέποτε έχει διαπιστωθεί κάποια παρέμβασή του ή ενέργειά του που να εξασφαλίζει πόρους και αρμοδιότητες στην αυτοδιοίκηση, ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν κατάλληλα για τέτοια φαινόμενα.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί κοντά στους πολίτες και στους θεσμούς της αυτοδιοίκησης, να ενημερωθεί για τις πραγματικές ανάγκες, ούτως ώστε να μπορέσει να συνδράμει το έργο τους και όχι να επιδίδεται σε ανούσιες ερωτήσεις, πάντα εκ των υστέρων». 


8 Σχόλια

Κυριε Βλαση, παρακαλω πολυ να εχετε την ευγενεια να ασχολειστε με τα δικα σας νομοθετικα καθηκοντα και να αφησετε την τοπικη αυτοδιοικηση να κανει την δικη της δουλεια απροσκοπτα, μαλιστα τωρα που προκυπτουν σοβαρες εκτακτες συνθηκες.Μας εχετε κουρασει με τις ασκοπες παρεμβασεις σας .Βρειτε αλλο τροπο να ειστε χρησιμος......Επιτελους......

πετρο δεν χρειάζεται να ασχοληθει ο κωστας με τιποτα. ειναι απλα φιλος του σαμαρα.. και ο νοω νοειτω

Είναι φανερό ότι ο κύριος Βλάσης υπηρετεί τον σχεδιασμό του κόμματος του για την αυτοδιοίκηση. Πλήρης απαξίωσης της δηλαδή, και πρόσδεση της στο άρμα του τέρατος που έρχεται να την αρμέξει οικονομικά. Κύριε Βλάση, θα σας θυμίσω ότι η πολιτική όταν είναι προς όφελος των πολιτών παράγεται όταν είσαι με τους πολίτες και μπορείς να κατανοήσεις τα προβλήματα που τους απασχολούν. Όταν η δική σας προτεραιότητα είναι το πως θα αφοπλίσετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους με τρόπο ανήθικο καταλαβαίνει κανείς ότι ο πανικός σας είναι βαθύς. Για τους Αρκάδες είστε ότι πιο χυδαίο και τοξικό που έχουν δει.

Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα του Βλάση με το Τατούλη. Το κόμμα δεν του ειπα να ρίξει τόνους; Τι προσπαθεί να κάνει; να επηρεάσει τον Κυριάκο; Κώστα η κινήσεις σου δείχνουν τάσεις δελφίνου του κόμματος και ακόμα εσύ δεν είσαι δελφίνος...

Ο γυρολόγος της πολιτικής είναι σε πανικό γιατί έρχεται το πολιτικό του τέλος...

Τι δουλειά έχει ο περιφερειάρχης να απαντά σε βουλευτή αντί της κυβέρνησης, αφού η ερώτηση του απευθύνεται στην κυβέρνηση .Προφανώς ο κ. Τατούλης τα έχει βρει σε πολλά με τον Σύριζα...

Οι τατουληδες ειναι πολιτικα πτωματα σε πλήρη σήψη. Στο καλο και να ζήσουμε να τους θυμόμαστε. Απο τον τροτσκι στην νουδουλα μεγαλος ιδεολόγος. Μεγαλη καταστροφή για την περιοχή μας.

ΦΙΛΕ ΛΑΜΠΡΟ, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ. ΤΙ ΤΡΟΤΣΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΥΔΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.