Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα

Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα

Νοέμβριος 20, 2018 - 19:25
2 σχόλια

Οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογριάς και Σουλτάνα Μαριανού, αφού μελέτησαν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων έβγαλαν τα συμπεράσματά τους σχετικά με τον τραγικό θάνατο που βρήκε τον Ζακ Κωστόπουλο έξω από το κοσμηματοπωλείο στη Γλαύκωνος. 

Σημειώνεται πως γίνεται λόγος για δεκασέλιδο πόρισμα το οποίο θα πάει στον ανακριτή κι αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στις τοξικολογικές δε βρέθηκε κάποια ναρκωτική ουσία. 

Επισημαίνεται, λοιπόν, πως ο Ζακ Κωστόπουλος έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του που προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του και τον θάνατό του.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Δεν ήταν ληστής, δεν απείλησε, αλλά ζήτησε βοήθεια, δεν κρατούσε μαχαίρι, δεν ήταν πρεζόνι, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου, δεν επετράπη η παροχή βοήθειας και κακοποιήθηκε από την Αστυνομία αφού συνελήφθη ημιθανής. Αυτά είναι τα δεδομένα. Τι πόρισμα διαβάζεις;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.