Ο Ζαχαριάς κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για δεσμεύσεις καταθέσεων

Ο Ζαχαριάς κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για δεσμεύσεις καταθέσεων

Μάιος 30, 2015 - 16:23
1 σχόλια

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ομάδα 54 βουλευτών, την οποία υπογράφει και ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς, με θέμα τη δέσμευση των καταθέσεων επιχειρήσεων που έχουν ήδη προχωρήσει στη ρύθμιση των 100 δόσεων και τηρούν τις δεσμεύσεις τους, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να λειτουργήσουν.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου από το γραφείο του βουλευτή:

Δελτίο Τύπου
Να σταματήσει η δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών σε επιχειρήσεις που έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων για την τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Πενήντα τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών επισημαίνοντας ότι επιχειρήσεις λαμβάνουν σημειώματα κατάσχεσης και δέσμευσης των καταθέσεών τους με αποτέλεσμα το σφράγισμα επιταγών, παρά την ένταξή τους στη ρύθμιση των 100 δόσεων για την τακτοποίηση ληξιπρόσθεσμων οφειλών προς την εφορία, και ενώ τηρούν τις υποχρεώσεις της ρύθμισης.  

Ο κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων αναστατώνεται και ουσιαστικά, αδυνατούν να λειτουργήσουν.  Οι βουλευτές ζητούν παρέμβαση του υπουργείου ώστε να σταματήσει αυτή η αυθαίρετη πρακτική που αντιβαίνει στο πνεύμα της ρύθμισης των 100 δόσεων, η οποία είχε ως στόχο την εξομάλυνση της λειτουργίας των επιχειρήσεων και την ανακούφιση των μικρομεσαίων επιχειρηματιών.

Κώστας Ζαχαριάς
βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.