Ο υπουργός Περιβάλλοντος στην Τρίπολη για τα απορρίμματα

Ο υπουργός Περιβάλλοντος στην Τρίπολη για τα απορρίμματα

Φεβρουάριος 13, 2015 - 19:08
4 σχόλια
 
Ο υπουργός ενημερώνεται από τον δήμαρχο - Διαμεσολαβητικός φαίνεται ο ρόλος του
 
Κατέφθασε στην Τρίπολη και στο Πνευματικό Κέντρο ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ. Τσιρώνης, προκειμένου να ενημερωθεί και να προτείνει λύσεις για το μείζων πρόβλημα των απορριμμάτων.
Η συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγα λεπτά, ενώ μετά το πέρας αυτής, ο υπουργός και ο δήμαρχος Δ. Παυλής θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.
Αυτή τη στιγμή, ο υπουργός και ο δήμαρχος συζητούν σε αίθουσα δίπλα από την αίθουσα όπου πραγματοποιούνται τα δημοτικά συμβούλια. Παρόντες στον χώρο είναι εκπρόσωποι από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, καθώς και κάτοικοι του Λεβιδίου.
Η γενικότερη αίσθηση από αυτά που είπε κατά την είσοδό του στο Πνευματικό Κέντρο νωρίτερα είναι ότι ο ο ίδιος έφθασε στην πόλη ως μεσάζων, προκειμένου να γεφυρωθούν οι διαφορές και να βρεθεί μια λύση για τα απορρίμματα. Μάλιστα, θέτει ως προτεραιότητα την αποσυμφόρηση της πόλης από τους τόνους των απορριμμάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος Τρίπολης θα μπορούσε να συνεννοηθεί με άλλους όμορους δήμους, προκειμένου να μεταφερθούν απορρίμματα σε αυτούς.
Ακόμη, αναφέρθηκε στην ευθύνη των πολιτών, οι οποίοι, όπως είπε, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην αφήνουν ένα πρόβλημα να διαιωνίζεται. Ενώ, σε ερώτηση για τις αντιδράσεις των κατοίκων του Λεβιδίου, είπε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους» για το κοινό καλό.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση για το τι θα συζητηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο από τον δήμαρχο όσο και από τον υπουργό. 

4 Σχόλια

Παιδια μην εχετε καμια αυταπατη. Θα πνιγουμε στα σκουπίδια. Ποιος υπουργος,ποιος δήμαρχος? Αδυναμα ανθρωπάκια. Τι λυση να δώσουν. Εχει διαλυθει το κρατος η κοινωνια. Δεν υπαρχει τίποτα. Η υπουργαρα.....ως μεσάζων,.....να προτείνει......Παλια ερχοταν υπουργός στην πόλη και καναν πρόβες τα σχολεία και οι φανταροι 2 μήνες πριν. Σηκωναν το τηλέφωνο και τρίζαν τα ακουστικά. Ποιος υπουργος?

τον εφερε ο σωτηροπουλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κλαιω ...............................................................................

Aνίκανος ο Παυλής να λύσει το πρόβλημα με τον Τατούλης και κατέβηκε να το λύσει ο Υπουργός? Ξεφτυλιστήκαμε για άλλη μια φορά. Εάν δεν μπορούν να το λύσουν να μπει υπηρεσιακος Δήμαρχος και Περιφερειάρχης για να σωθούμε. Αλλιώς θα πεθάνουμε από τη βρώμα.

Ο ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ??????????? ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.