Ο υπουργός Οικονομίας αποχώρησε από τα εγκαίνια της Πελοπόννησος EXPO (pics)

Ο υπουργός Οικονομίας αποχώρησε από τα εγκαίνια της Πελοπόννησος EXPO (pics)

Σεπτέμβριος 28, 2017 - 10:48
4 σχόλια

Ο κ. Παπαδημητρίου δεν έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της μεγαλύτερης έκθεσης της Πελοποννήσου

Επεισοδιακά ήταν τα εγκαίνια της Πελοπόννησος EXPO στην Αργολίδα την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και σημαδεύτηκαν από την αποχώρηση του εκπροσώπου της κυβέρνησης από την τελετή, προτού ακόμα οι επίσημοι, ως είθισται, κόψουν την κορδέλα των εγκαινίων και σημάνουν την έναρξη του γεγονότος της χρονιάς για τους επαγγελματίες ολόκληρης της Περιφέρειας.

Ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, πριν από τα εγκαίνια, είχε επισκεφθεί τα εργοστάσια της περιοχής της Αργολίδας, είχε συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και συνομίλησε με πολύ κόσμο, καθώς και με τους δημάρχους και τα μέλη του ΠεΣυ και τίποτε δεν προμήνυε την επεισοδιακή συνέχεια.

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης προσήλθε στον χώρο της έκθεσης, και μετά τις ομιλίες των προέδρων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, απηύθυνε χαιρετισμό. Όλα κυλούσαν ομαλά, όταν ανέβηκε στο βήμα ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος υπήρξε ιδιαιτέρως αιχμηρός στον λόγο του, κάνοντας στην ουσία αντιπολίτευση στον υπουργό. Ο βουλευτής, ο οποίος φάνηκε ότι περισσότερο βρέθηκε στα εγκαίνια ως εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι ως βουλευτής της περιοχής, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και επέκρινε την πολιτική της. Σε εκείνο το σημείο, ο υπουργός Οικονομίας σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος.

Μάλιστα, ο κ. Ανδριανός, ο οποίος είδε τον υπουργό να φεύγει, του απευθύνθηκε από το βήμα λέγοντας:

Πού πάτε, κύριε υπουργέ; Φεύγετε;

Αφού κατευθύνθηκε πρώτα στα περίπτερα των πάνω από 250 εκθετών, χαιρέτισε τον κόσμο και έφυγε από τον χώρο της έκθεσης.

Στις φωτογραφίες του Βασίλη Παπαδόπουλου (Eurokinissi), ο υπουργός αποχωρεί, ενώ στο βήμα βρίσκεται ακόμα ο κ. Ανδριανός, και κατευθύνεται προς τα περίπτερα της έκθεσης. Τέλος, μπαίνει στο αυτοκίνητό του και φεύγει.

Γαλανιάδη Εύα


4 Σχόλια

Αυτή είναι η αριστερά. Δεν αντέχουν καν στην κριτική. Αυτή είναι η δημοκρατία που ονειρεύονται. Κυρία Γαλανιάδη αυτό που γράψατε για "εκπρόσωπος του κύριου Μητσοτάκη", τι μαργαριτάρι ήταν; Ο βουλευτής μιας περιοχής δεν έχει άποψη; Δεν αντιπροσωπεύει τους πολίτες της περιοχής του; Δεν οφείλει να θέτει παντού και πάντα τους προβληματισμούς των πολιτών; Έχουν διαλύσει την μεσαία τάξη με τους φόρους, είναι εχθροί του ιδιωτικού τομέα και δεν θα τους το θίξει ο βουλευτής της αντιπολίτευσης για να μην τους χαλάσει την ...φιέστα; Σας θυμίζω ότι δεν ζούμε στην Κούβα ή την Βενεζουέλα. Έχουμε δημοκρατία.

Η για δεκαετίες αποβιομηχάνιση της Ελλάδας, το λουκέτο σε χιλιάδες ιδιωτικές επιχειρήσεις και το ξεπούλημα του Δημόσιου Εθνικού μας πλούτου ονομάζεται από τους φιλελεύθερους “Ελεύθερη Aγορά” και στηρίξει στον Ιδιωτικό Τομέα. Όταν αυτά στα σερβίρουν με τη κωμικοτραγική φιλελεύθερη Αδωνική αγανάκτηση, δύσκολα να την παλέψει κάποιος όσο και κωλοτούμπας Συριζαίος να είναι!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.