Ο υποστράτηγος ε.α. Πέτρος Αλμπάνης υποψήφιος με τον Γ. Σμυρνιώτη και τη «Νέα Τρίπολη»

Ο υποστράτηγος ε.α. Πέτρος Αλμπάνης υποψήφιος με τον Γ. Σμυρνιώτη και τη «Νέα Τρίπολη»

Δεκέμβριος 29, 2018 - 10:39
5 σχόλια

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα κάθε γωνιάς του Δήμου μας θα συμπορευτεί μαζί μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές τον Μάιο του 2019.

Ο Υποστράτηγος (ε.α.) Πέτρος Αλμπάνης γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1962, είναι απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και  της  Σχολής Εθνικής Ασφάλειας και από το 1990 ζει στην Τρίπολη όπου υπηρέτησε σχεδόν σε όλες τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρακολουθώντας εξειδικευμένα επιμορφωτικά σεμινάρια απέκτησε σημαντικές γνώσεις στα αντικείμενα Σχέσεων Αστυνομίας και Κοινού, Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Καταπολέμησης του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας, Πληροφορικής , Κακοποίησης και Παραμέλησης Παιδιών, trafficking, Στρατηγικής Ανάλυσης και Δημόσιας Ασφάλειας.

Η συσσωρευμένη εμπειρία του Πέτρου σε όλα τα παραπάνω αντικείμενα αλλά και αποδεδειγμένη – και με την απονομή πολλών ηθικών αμοιβών – ικανότητά του στην Διοίκηση και Διαχείριση Προσωπικού τον καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη στην δημιουργία του Νέου, ισχυρού και αποτελεσματικού, Δήμου Τρίπολης που θέλουμε να δημιουργήσουμε μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.