Ο υποψήφιος με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» Παναγιώτης Χλέπας μιλά στο ΑrcadiaPortal (pics)

Ο υποψήφιος με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» Παναγιώτης Χλέπας μιλά στο ΑrcadiaPortal (pics)

Μάρτιος 22, 2019 - 21:00
36 σχόλια

Yποψήφιος με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» με επικεφαλής τον κ. Κώστα Τζιούμη είναι ο κ. Παναγιώτης Χλέπας.

Ο κ. Χλέπας είναι ένας από τους 11 πρώτους υποψηφίους που ανακοίνωσε ο κ. Τζιούμης στις 5 Φεβρουαρίου. Σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ArcadiaPortal.gr o υποψήφιος για πρωτη φορά δημοτικός σύμβουλος, μίλησε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του στην Τρίπολη, αλλά και για τους λόγους που τον έκαναν να συνταχθεί με τον Κώστα Τζιούμη και να διεκδικήσει μαζί του τη διοίκηση του δήμου Τρίπολης.

Όπως θα δείτε και στη συνέντευξη που ακολουθεί, ο κ. Χλέπας πιστεύει ότι ο Δήμος χρειάζεται νέα πρόσωπα και νέες ιδέες για να προχωρήσει μπροστά.

Γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα αυτοδιοικητικά του Δήμου Τρίπολης και τι ήταν αυτό που σας έκανε να επιλέξετε τον κ. Κώστα Τζιούμη και το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τρίπολη Αύριο»;

Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή την ευκαιρία που μου δίνετε να μιλήσουμε για πράγματα που αφορούν όλους μας.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τις αυτοδιοικητικές  εκλογές και ειδικά με τον Δήμο μας γιατί πιστεύω ότι ο Δήμος χρειάζεται νέα πρόσωπα και νέες ιδέες για να προχωρήσει μπροστά.

Στην ηλικία μου, αλλά και λόγω της πείρας που έχω αποκτήσει ως δημότης αυτής της πόλης, έχω άποψη και μπορώ να την τεκμηριώσω. Αυτό, πιστεύω, οφείλουν να κάνουν όλοι οι νέοι άνθρωποι του Δήμου μας για να προχωρήσει ο τόπος μπροστά. Δεν πρέπει πια, δεν έχουμε το περιθώριο, να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες του τύπου δεν πάω να ψηφίσω γιατί όλοι ίδιοι είναι.

Με τον Κώστα Τζιούμη μάς συνδέει μια γνωριμία χρόνων, διότι υπήρξε επί σειρά ετών γιατρός του συχωρεμένου του πατέρα μου και αυτό ήταν η αφορμή να γνωρίσω έναν άρτιο επιστήμονα και έκτοτε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Είναι ένας έντιμος και αξιοπρεπής συμπολίτης μας, που δεν έχει ιδιοτελή συμφέροντα και χρωστάει μόνο στον τόπο και στην πόλη μας. Τώρα, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, όταν με κάλεσε και μου πρότεινε να είμαι υποψήφιος μαζί του, κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας κατάλαβα πως είναι ένας άνθρωπος με ιδέες, με όραμα και κυρίως με όρεξη για να προσφέρει στον Δήμο. Έτσι, δεν μου πήρε και πολλή ώρα να δεχτώ.  

Ποια η άποψή σας για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης, και ποιος ο σχεδιασμός της παράταξής σας για την επίλυση αυτού του περιβαλλοντικού ζητήματος;

Κοιτάξτε, αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα, η παράταξη «Τρίπολη Αύριο» και ο Κώστας Τζιούμης έχουν καταθέσει εδώ και δυόμιση χρόνια ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη διαχείριση των σκουπιδιών το οποίο βρίσκεται παντού δημοσιευμένο, αλλά παράλληλα βρίσκεται σε τελικό στάδιο η ΣΔΙΤ της Περιφέρειας για να τελειώσει το πρόβλημα των σκουπιδιών σε όλη την Πελοπόννησο. Μένει να το δούμε να υλοποιείται για να το αξιολογήσουμε, γιατί αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Ο Δήμος οφείλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την επίλυση των σκουπιδιών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε εναντίον των «λύσεων» του τύπου Αγία Τριάδα και Άγιος Βλάσης.

Ο επικεφαλής της παράταξής σας έχει θέσει το θέμα των αδέσποτων ως μείζονος σημασίας. Ποιοι πιστεύετε ότι είναι οι σωστοί χειρισμοί που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να λυθεί αυτό το ζήτημα που απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τον Δήμο.

Το θέμα τώρα με τα αδέσποτα είναι ένα πρόβλημα του Δήμου που όλο και μεγαλώνει. Εδώ πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα έστω αυτός ο ανεπαρκής νόμος που ισχύει σήμερα για τους φίλους μας τα αδέσποτα, που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φταίνε αυτά για το ότι είναι αδέσποτα. Πρέπει να φτιαχτεί επιτέλους το ενδιαίτημα για την προσωρινή τουλάχιστον φιλοξενία τους, την περίθαλψη, τον εμβολιασμό, την καταμέτρηση και τη στείρωση που θα πρέπει να γίνει, μιας και βλέπουμε συνεχώς νέα κουταβάκια να γυρνούν στην πόλη. Με αυτές τις συντονισμένες κινήσεις, το πρόβλημα σιγά-σιγά θα λυθεί.

Ως πολίτης πώς βιώνετε τα καθημερινά προβλήματα του Δήμου, ποια θεωρείτε ότι είναι τα σοβαρότερα που απασχολούν τους πολίτες της Τρίπολης και των χωριών;

Λοιπόν, λέω να αφήσουμε για λίγο την ιδιότητα του υποψηφίου, κυρία Καστραντά, και να μιλήσουμε με τη βασική μου ιδιότητα, του γονέα και πατέρα δύο αγοριών, και να σας ρωτήσω εγώ να μου πείτε σε ποια παιδική χαρά στον Δήμο μας θα μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μου να παίξουν αμέριμνα χωρίς να έχω τον φόβο να μην τραυματιστούν. Σε ποιον δρόμο ή πεζόδρομο ή πλατεία θα μπορούσα να τα βάλω να κάνουν ποδήλατο και να είμαι σίγουρος χωρίς άγχος ότι δεν θα πέσουν από τις λακκούβες ή ότι δεν θα τους επιτεθεί μια αγέλη σκυλιών. Με την ιδιότητα του υποψηφίου, συνεχίζω να σας ρωτάω ποιοι δρόμοι φτιάχτηκαν τα τελευταία χρόνια, για ποιον φωτισμό μιλάμε ακόμα και μέσα στην πόλη –καλά, για τα χωριά μας ούτε λόγος για το τι συμβαίνει, η εγκατάλειψη σε όλους τους τομείς είναι πασιφανής. Όλα αυτά, άλλωστε, είναι και τα προβλήματα της καθημερινότητας που τονίζει συνεχώς και ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο».

Πιστεύτε ότι η νυν δημοτική αρχή χειρίζεται σωστά τα ζητήματα που προκύπτουν; Ποια πιθανά λάθη και αστοχίες έχετε εντοπίσει;

Πιστεύω ότι σας απάντησα στην ερώτηση με όλα τα παραπάνω, πιστεύω ότι αυτή η δημοτική αρχή απέδειξε ότι δεν μπορεί να χειριστεί την κατάσταση.

Γιατί να επιλέξει κάποιος ψηφοφόρος το ψηφοδέλτιο «Τρίπολη Αύριο»;

Γιατί είναι το νέο, το καινούργιο, το μη δοκιμασμένο, με έμπειρους αλλά και νέους με φρέσκιες ιδέες υποψηφίους και βασικά με έναν επικεφαλής του ψηφοδελτίου που δεν έχει προσωπικά συμφέροντα και ιδιοτελείς σκοπούς!

Σας ευχαριστώ και χάρηκα πολύ για την όμορφη κουβέντα που κάναμε.


36 Σχόλια

Απ΄ότι φαίνεται κανένα πρόγραμμα δεν έχει η παράταξη Τζούμη. Γενικολογίες και καμία συγκεκριμένη πρόταση δεν ακούσαμε. Εάν οι σύμβουλοι δεν έχουν να πουν κάτι συγκεκριμένο , καλύτερα να κάθονται σπίτι τους. Δε χρειαζόμαστε άλλα πειράματα, δεν είμαστε ιθαγενείς.

Δε μας είπες και τίποτα καινούγιο ρε Τακούλη. Από εσένα περιμέναμε καμιά ιδέα παραπάνω.

Σοβαρά τώρα; Ο άνθρωπος αυτός ζητάει να τον ψηφίσουμε επειδή λέει πως έχει νέες ιδέες και σε όσα ρωτιέται απαντά χωρίς καμία απολύτως νέα ιδέα, ούτε καν κάποια πρόταση... Ξέρεις αγαπητέ τι σημαίνει «νέα ιδέα»; Έλεος πια, με την καραμέλα των νέων με τις νέες ιδέες και το όραμα. Να μας τις πείτε συγκεκριμένα τις νέες ιδέες που έχετε, έστω μία, και μετά βλέπουμε. Και συνδέεται λέει με τον Τζούμη γιατί ήταν γιατρός του πατέρα του; Περαστικά μας. Πότε ασχολήθηκες με τα κοινά αγαπητέ στη ζωή σου ως δημότης, που ζητάς και ψήφο; Ποτέ! ***..

Τάκη τι δουλειά έχεις με τον Τζιούμη.Έπρεπε να πας με τον Τσιαμούλο που είστε και ίδια γεννιά.Εκεί θα σας φάει όλους ο Φάνης του παπα.......

τι θέλατε να σας πει δηλαδή τα απαντησε ολα αλλα μαλλον δεν σας κοβει και πολυ για να καταλαβετε τι λεει ο ανθρωπος

απο οτι συμπεραίνω ειναι μια συνεντευξη προβολης του παναγιωτη μια χαρα τα λεει χωρίς πολιτικες εξαγγελίες και αλλα τετοια που θα μας μπουχτίσουν ολοι,μπραβο τακη καλη επιτυχια

"04,24 μην τον ψηφιζεις αν δεν σου αρεσει που βγεικες να ριξεις την χολη σου,δεν θα σε εχει και πολυ αναγκη,θα δεις τον μαη τι θα γραψει το κοντερ του!ειναι ασχημο και ανεντιμο να κραζεις ανώνυμα νεους υποψηφιους που δινουν τον αγωνα τους και που στην τελικη δεν τους εχεις δει στην διοικηση μιλαω για ολους τους υποψηφιους

Ο Δήμος χρειάζεται μορφωμένος και όχι τυχοδιωκτες. Φίλε Τάκη δεν κάνεις για τον Δήμο. Θα φας τα μούτρα σου

γιατι τυχοδιωκτης ο ανθρωπος ρε φιλε και απο μορφωμενους ανεργους που βαζουν το πτυχιο για σημαια του τυχοδιωκτισμού τους χωρτασαμε!

Συνέντευξη προβολής, χωρίς να μας πει δυο λόγια για το βιογραφικό του??Κάτι δεν κολλάει εδώ..Ή πολύ μετριόφρων είναι ή δεν έχει καθόλου βιογραφικό..

@11:21, Είμαι ο 4:24 στον οποίο βγήκες εσύ «να ρίξεις τη χολή σου». Εγώ δεν έριξα καμία χολή, αγαπητέ μου. Είμαι νέος άνθρωπος, διάβασα τη συνέντευξή του, και δεν βρήκα καμιά νέα ιδέα, παρά μόνο γενικόλογα τσιτάτα περί οράματος και νέων. Και επειδή δεν τον έχω δει πουθενά τον κύριο να ασχολείται με τα θέματα της πόλης όλη την υπόλοιπη περίοδο, όπως κάνω εγώ, απελπίζομαι με όλους τους άσχετους που ξύπνησαν τώρα προεκλογικά και ζητούν ψήφο. Πού ήταν αυτός 5 χρόνια που η πόλη καταστρέφεται; Στο σπίτι και στο μαγαζί του ήταν. Δεν θέλουμε νέους. Άξιους και ικανούς θέλουμε, άσχετα από ηλικία

Πάω στοίχημα ότι του τα έγραψαν και του τα έδωσαν έτοιμα....Κατάντια

Για πέστε ρε άσχετοι ποια παράταξη έδειξε έως τώρα πρόγραμμα. Μόνο ο Τζιούμης έχει προτείνει πέντε συγκεκριμένα πράγματα στη συνέντευξη που έδωσε, οι άλλοι έως τώρα τίποτα

εισαι γαμωτα παιδια φιλε μην ακους τους κομπλεξικους προχωρα μεχρι τελους!vamos vamos

το οτι ασχολουντε με την πολη βλακεντιοι με αποψη κιολας,αυτο ειναι που εφερε την πολη στο σημειο αυτο.η πολη δεν θελει πολιντικαντηδες με πολλες ιδεες και φουμαρα η πολη δεκα πραγματα ειναι καντε τα καλα και ολα οκ,εγω το παιδι δεν τον ξερω αλλα τα ειπε μια χαρα τι περιμενετε εξαγγελιες και μεγαλα λογια!σε περναω περιπου 30 χρονια αλλα μπραβο αγορι μου καλα τα λες

Συμπαθεστατος ο Παναγιωτης αλλα και εγω θα προτιμουσα συγκεκριμενες απαντησεις για τα σκουπιδια και οχι " εχουμε γνωστοποιησρι το προγραμμα μας"

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ

ΠΟΙΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΡΕ ΤΑΚΗ. ΜΕ ΛΑΓΟ-ΚΟΥΡΟ-ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗ-ΡΟΥΛΑ-ΧΑΛΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΣΤΕ. ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ.

με 5 εμπειρους αυτοδιοικητικους ειναι παλαιο,οσο για τον παπα....νη δεν τον εχετε δει παλι να κατεβαινει με συνδιασμο οποτε ασε να τον κρινει ο κοσμος,ο Τζιουμης ειναι ο επομενος δημαρχος!

ο ανθρωπος (δεν τον ξερω) βγηκε και στηθηκε για τη φωτο του και ειπε αυτα που ειπε,οκ αυτο ξερει και αυτη την εμπειρια εχει,γιατι αν εχεις εμπειρια θα πεις και 2-3 κουβεντες ετσι για να τις πεις,χωρις νοημα,οπωςκανουν οι νυν-πρωην δημαρχο κλπ ,ομολογω οτι κατι εμπνεει για να σε βαλει στη σκεψη να τον ψηφισεις,εκεινο το καραγκιοζιλικι του προηγουμενου σαββατου που εγινε στη πλατεια πετρινου,που βγηκε για φωτογραφιες ο γιαννακης και ρουφιωταν και κορδονοταν πως το ειδατε ρε παιδια? εκεινο δε σας πειραξε ? (για οσους το ειδα και ηταν και πολλοι εκεινη την ωρα στη πλατεια)

Αυτό το ολοκληρωμένο σχέδιο για τα σκουπίδια γιατι δε μας το αναλύει ο κύριος Τζιούμης? Όλο ότι έχει πρόγραμμα μας λέει, αλλά πρόγραμμα δε βλέπουμε . Μήπως είναι και αυτό σαν λύση στο τσεπάκι του Μήτσου?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.