Ο Υφ. Ενέργειας κ. Θωμάς αρνείται να έρθει στη Μεγαλόπολη γιατί φοβάται επεισόδια (vid)

Ο Υφ. Ενέργειας κ. Θωμάς αρνείται να έρθει στη Μεγαλόπολη γιατί φοβάται επεισόδια (vid)

Νοέμβριος 12, 2019 - 08:35
0 σχόλια

Στην έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος κ. Χριστογιαννόπουλος Αθανάσιος ενημέρωσε το σώμα ότι ο υφυπουργός ενέργειας κ. Γεράσιμος Θωμάς δεν έρχεται στην Μεγαλόπολη , επειδή φοβάται επεισόδια.

Πλήρης επιβεβαίωση των όσων είχαμε γράψει στο Καφενείο της Μεγαλόπολης την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ότι δεν θα έρθει κανένας από το Υπουργείο γιατί φοβούνται. δείτε το άρθρο ΕΔΩ

το συγκεκριμένο σημείο του άρθρου ανέφερε:

Τα όσα γράψαμε πριν 8 ημέρες επιβεβαιώνονται πλήρως και στο τμήμα ότι οι Κυβερνητικοί παράγοντες προτιμούν την ασφάλεια των γραφείων τους και καλούν στην Αθήνα τον Δήμαρχο με διαπαραταξιακή επιτροπή να συζητήσουν.

Αυτό που επίσης μάθαμε είναι ότι τις συγκεκριμένες πληροφορίες ότι υπάρχει κακό κλίμα στην Μεγαλόπολη και φόβος επεισοδίων , την μετέφεραν στο Υπουργείο ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ! Έτσι ακριβώς δήλωσε ο υφυπουργός στον δήμαρχο !

Ο κ. υφυπουργός πήγε στην Δυτική Μακεδονία , μια χαρά παίρνει αποφάσεις και καταστρέφει το μέλλον μας αλλά δεν έχει τα κότσια να έρθει να συνομιλήσει μαζί μας και ανακαλύπτει αβάσιμες πληροφορίες για επεισόδια. Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, ειλικρινά είναι ανάξιο λόγου όσα συμβαίνουν.

δείτε στο βίντεο την σχετική ενημέρωση από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης.

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Video: 

Ο Υφυπ.Ενέργειας Γεράσιμος Θωμάς φοβάται να έρθει στην Μεγαλόπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.