Ο Βόσνος, τα υπονοούμενα και οι τάσεις ανεξαρτητοποίησης (vid)

Ο Βόσνος, τα υπονοούμενα και οι τάσεις ανεξαρτητοποίησης (vid)

Σεπτέμβριος 19, 2018 - 11:58
3 σχόλια

Από εκεί που δεν το περιμέναμε ήρθε η ένταση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης. Όσο οι εκλογές πλησιάζουν, τα αίματα ανάβουν όλο και πιο εύκολα στις συνεδριάσεις του συμβουλίου. Η αντιπολίτευση πιέζει όλο και περισσότερο τη δημοτική αρχή, αποκαλύπτοντας τις ελλείψεις και τα λάθη τις πλειοψηφούσας παράταξης. Αυτή τη φορά τους τόνους ανέβασε ο αντιδήμαρχος Δ. Βόσνος ο οποίος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι τον ενδιαφέρει η ανεξαρτητοποίησήτου από την παράταξη Παυλή.

Στη συνεδρίαση της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος στάθηκε απέναντι από τον κ. Κακλαμάνο και αντέδρασε στον τρόπο που ο ίδιος προεδρεύει στις συνεδριάσεις.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο αντιδήμαρχος Δ. Βόσνος αντέδρασε στα λεγόμενα του προέδρου και με προτεταμένο το χέρι κάλεσε τον κ. Κακλαμάνο να μην φωνάζει. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρόεδρος αντέδρασε έντονα και με δυνατότερη φωνή προσπάθησε να επιβληθεί στον αντιδήμαρχο που στεκόταν στα κάτω έδρανα.

«Φωνάζω υπερασπιζόμενος τη λειτουργία του ΔΣ –σας άφησα να γελοιοποιήσετε τη διαδικασία του συμβουλίου», φώναζε ο κ. Βόσνος με τον κ. Κακλαμάνο να τον εγκαλεί και να του ζητεί να ανακαλέσει.

Για μερικά λεπτά οι χαρακτηρισμοί έδιναν και έπαιρναν με τους δύο άνδρες να λογομαχούν και να προσπαθούν να επιβληθούν ο ένας στον άλλον.

Από τα λεγόμενα των δύο ανδρών φαίνεται ότι υπάρχουν ενδοπαραταξιακά προβλήματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αρτιότητα της διαδικασίας των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, αλλά οι χαρακτηρισμοί και τα υπονοούμενα δείχνουν μια μεγαλύτερη κόντρα ανάμεσα στους δύο.

Με τη λήξη της συνεδρίασης ο αντιδήμαρχος σχολίασε τα όσα έγιναν στην συνεδρίαση με την ακόλουθη ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Βόσνος, τα υπονοούμενα και οι τάσεις ανεξαρτητοποίησης (vid)


3 Σχόλια

Γελάει ο κόσμος ρε με την ανυπαρξία σας και εσείς κάθεστε και μαλλιοτραβιώστε; Και καλύτερα να κλείσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας γιατί φωτογραφίες μόνο από γιορτές, πανηγύρια, επισκέψεις και ταξίδια ανεβάζετε... ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΕΕΕΕ!

Πολύ σωστά τα λέει ο Mike-Dee. Όλο πανυγήρια γουρνοπούλες και ταξίδια που τα πληρώνουμε εμείς οι δημότες για άτομα που χρωστούν μέχρι και σε εξωγήινους. Δυστυχώς έχουμε ευθύνη και εμείς γιατί τόσα χρόνια ψηφίζουμε τους ίδιους και ίδιους με μόνο κριτήριο τα βολέψουμε κανά γνωστό ή να καλύψουμε κομματικές μας πεποιθήσεις. Μπορεί να βγήκαμε από τα μνημόνια ( έτσι λένε τουλάχιστον) αλλά νοοτροπία δεν αλλάζουμε… Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν υποστηρίζω καμία πολιτική παράταξη.

Καλά τα λέτε!!! ο επόμενος δήμαρχος να είναι Τριπολιτσιώτης και μάλιστα από του Σέχι ή Μπασιάκου. έλεος πια με τους ξένους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.