Ο Βλάσης διαψεύδει τον Τσίπρα για ΣΔΙΤ

Ο Βλάσης διαψεύδει τον Τσίπρα για ΣΔΙΤ

Φεβρουάριος 28, 2018 - 16:24
0 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης ανέφερε τα εξής σε τηλεοπτικό πάνελ :

- Η χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη, σε μια φιλήσυχη πόλη, έγινε αφορμή για να δούμε τραγικές εικόνες. Δε θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να έχει έρθει στην Τρίπολη Πρωθυπουργός – αλλά και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο – και να έχει αποκλειστεί το κέντρο της πόλης από κλούβες με αστυνομικούς και ΜΑΤ και ταυτόχρονα να πέφτουν δακρυγόνα σε αθώους πολίτες που ήθελαν ειρηνικά να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της Κυβέρνησης.

- Την ίδια ώρα στον προφυλασσόμενο χώρο της εκδήλωσης ο κ. Τσίπρας επένδυε για ακόμη μία φορά στο ψέμα, με μεγαλύτερο από όλα την τοποθέτησή του για τη ΣΔΙΤ της διαχείρισης απορριμάτων, για την οποία ανέφερε ότι υπάρχει η έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ισχυρισμοί ανυπόστατοι καθώς το Ελεγκτικό Συνέδιο (Ε' Κλιμάκιο – Πράξη 69/2018) άναψε “κόκκινο φως” στις 05 Φεβρουαρίου 2018.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.