Ο Βλαχιώτης θύμισε Μπαρτσελόνα και «άλωσε» (1-2) και την Πελλάνα

Ο Βλαχιώτης θύμισε Μπαρτσελόνα και «άλωσε» (1-2) και την Πελλάνα

Μάρτιος 02, 2019 - 19:20
2 σχόλια

Το Λακωνικό ντέρμπι του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας βρήκε νικητή τον Αστέρα Βλαχιώτη με σκορ 1-2 στην Σπάρτη επί της ΑΕ Πέλλάνας στο μοναδικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου για την 22η αγωνιστική.

Ο Αστερας Βλαχιώτη που είναι στις ομάδες που δίνουν μάχη για την παραμονή πήρε νίκη-ανάσα με την Μεσσηνιακή ιστοσελίδα "Σπορ Στο Νότο" να δίνει την δική της οπτική διάσταση για τον αγώνα αυτό βάση του ρεπορτάζ της.

Στο δημοσίευμα της η ιστοσελίδα "Σπορ Στο Νότο" παρομοιάζει ως Μπαρτσελόνα τον Αστέρα Βλαχιώτη αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πήρε στο ρελαντί την νίκη με 1-2 στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάρτης κόντρα στην Ένωση Πελλάνας.

Το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού ενδιέφερε άμεσα και τον Παναρκαδικό ο οποίος την Κυριακή (3/3, 15:00) υποδέχεται τον Μανδραικό στην Τρίπολη σε ένα ιδιαίτερα κομβικό και καθοριστικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε το συγκεκριμένο δημοσίευμα από το sportsstonoto.gr για την αναμέτρηση της ΑΕ Πέλλάνας με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΜΕΓAΛΟ ΠAΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΜA ΠΟΎ ΤΟ ΧAΣAΜΕ ΚAΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔAΜΕ.ΕΙΧAΝ ΤΗΝ ΤΎΧΗ ΝA ΤΟ ΔΟΎΝ ΜΟΝΟ ΤA ΜΟΣΧAΡΙA ΤΟΎ ΠΡΟΕΔΡΟΎ.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΛΑΚΩΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Η ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.