Ο Βεργέτης κέρδισε τον Ελευθερόπουλο και παραιτήθηκε από τον Ηρακλή

Ο Βεργέτης κέρδισε τον Ελευθερόπουλο και παραιτήθηκε από τον Ηρακλή

Δεκέμβριος 17, 2018 - 16:11
2 σχόλια

Η Δόξα Δράμας του Στάικου Βεργέτη κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερ για την ομάδα του Αρκά τεχνικού ο Πέρεθ στο 8' και ο κορυφαίος του γηπέδου Κουσκουνάς στο 40' με την Δόξα Δράμας να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική ενόψει της συνέχειας επιτυχία.

Τους δύο προπονητές τους ενώνει ο Αστέρας Τρίπολης με τον Στάικο Βεργέτη να είναι ο αντικαταστάτης μάλιστα τότε του Δημήτρη Ελευερόπουλου του πριν από 2 χρόνια στον κιτρινομπλέ πάγκο.

Μάλιστα η ήττα αυτή του Ηρακλή από την Δόξα Δράμας έφερε εξελίξεις στο στρατόπεδο του γηραιού με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δηλώνει την παραίτηση του και να αποτελεί παρελθόν.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Μακρής, Καψάλης, Ριζογιάννης, Πατράλης, Μάρτινς (76' Σιώπης), Μπαϊκαρά (84' Σουμά), Κουσκουνάς, Πέρεθ (69' Σαμπανίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς (46' Καζναφέρης), Κουκόλης (28' λ. τρ. Ζιαμπάρης), Στάμου, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Ντούνης, Χασομέρης, Τάι(71' Ρόβας), Περόνε.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.