Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος στο Καλλιστώ για το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος στο Καλλιστώ για το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού

Αύγουστος 13, 2018 - 18:30
0 σχόλια

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου θα γίνει το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριου με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο στο Καλλιστώ! Ο γνωστός dj θα βρεθεί στα decks του Καλλιστώ στις 17:00 το απόγευμα για 'ενα αξέχαστο καλοκαιρινό party .

Για info και reservations  στο τηλέφωνο 6942649034

Διαβάστε ένα απόσπασμα από  το αφιέρωμα του oneman.gr στο Βασίλη Τσιληχρήστο

 

Αυτός που σε έμαθε να διασκεδάζεις. Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος

Κάποιοι άνοιξαν απλά μαγαζιά. Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος έχτιζε χρόνο με τον χρόνο την αθηναϊκή νύχτα και την έννοια της διασκέδασης.

Το clubbing προυπήρχε του Τσιλιχρήστου. Και σαν έννοια και σαν συνήθεια. Με εμφανείς τις επιρροές των club του εξωτερικού σε μία Αθήνα που στα μέσα των 90s έβλεπες ότι οδέυει στο μαζικό clubbing αλλά δεν έβρισκε ούτε τον τρόπο ούτε τον χώρο να το κάνει. Ναι, το Camel, η Αυτοκίνηση και άλλα πολλά ήταν παρόντα. Αλλά δεν είχαν τα μέσα να γίνουν απόλυτα μαζικά. Καλώς ή κακώς, το έδειξε η ιστορία.

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος δεν έχτισε τη Ρώμη σε μια μέρα. Ξεκινώντας με το Amfiteatro έδειξε τις προθέσεις του, στο King Size έχτισε έναν πυρήνα φανατικών και έφτασε να εδραιώσει την Αυτοκρατορία του με τη διαρχία των Venue και Privilege.

Δεν υπήρχε άλλος στον χάρτη. Κι αυτό γιατί η επανάσταση του clubbing ήταν τόσο επιτυχημένη που είχε συμπαρασύρει όσο κόσμο χρειαζόταν για να μη πέφτει από τον θρόνο. Γελάω με τον λυκειακό εαυτό μου, τις ώρες που περίμενα στην ουρά, τα απογεύματα που περνάγαμε στα τηλέφωνα με τον Αργύρη για ένα τραπέζι, το ρεκόρ συνεχόμενων βραδιών στα τραπέζια του Venue, την εμμονή με την μουσική που μας κληρονόμησε εκείνη η εποχή.

Γελάω αλλά παραδέχομαι ότι ζούσα για να πάω στα μαγαζιά του. Κι όταν πήγαινες πράγματι σε ένα από τα τραπέζια του, ένιωθες γελοιοδέστατα ότι είσαι κάποιος, ότι μετράς. Γιατί ήταν έτσι σχεδιασμένη η νύχτα σου, η επαφή που είχες με τους υπόλοιπους θαμώνες, η σχέση σου με τους ανθρώπους των μαγαζιών, που αισθανόσουν βασιλιάς. Την ίδια ώρα που ο πραγματικός βασιλιάς στεκόταν πίσω από τα decks και χαμογελούσε με τον κόσμο που τον επευφημούσε.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.