Ο Βαλβέρδε, η Μπάρτσα και ο Tiger (vid)

Ο Βαλβέρδε, η Μπάρτσα και ο Tiger (vid)

Μάιος 30, 2017 - 10:52
1 σχόλια

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Μαΐου και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα με στόχο από την επόμενη χρονιά να οδηγήσει τον Λέο Μέσι και την παρέα του στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος και βέβαια σε τελικούς Champions League.

Κανείς στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό δεν μπορεί βέβαια να ξεχάσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε από την διπλή παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα της Super League την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 αλλά και το δεύτερο πέρασμά του που ήταν την περίοδο 2010-2012 .

Ο Ισπανός τεχνικός βέβαια έχει βρεθεί αντίπαλος και με τον Αστέρα Τρίπολης, με την αρκαδική ομάδα να τον δυσκολεύει πολύ και ασφαλώς με τον ίδιο να μην έχει και τις καλύτερες μνήμες από πλευράς αποτελέσματος κόντρα στην αρκαδική ομάδα με βάση τον τελευταίο του αγώνα κόντρα στους κιτρινομπλέ στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Ο Αστέρας Τρίπολης με αφορμή την είδηση για την συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα ανέβασε μία ιδιαίτερη φωτογραφία στο instagram με τον Ερνέστο Βαλβέρδε από την τελευταία του επίσκεψη στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' και την κιτρινομπλέ μασκότ Tiger να του δίνει ευχές στο νέο του ξεκίνημα με τους ''Μπλαουγράνα''.

Σε εκείνο τον αγώνα στις 27 Νοεμβρίου του 2011 ο Αστέρας Τρίπολης στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του κέρδισε με 2-0 τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε με τα τέρματα του Ροζέριο Μάρτινς με πέναλτι στο 42' και το πλασέ Εμμάνουελ Περόνε στο 70' που πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Μέγιερι.

Η insta φωτογραφία του Αστέρα Τρίπολης και το μήνυμα του

Από την τελευταία επίσκεψη του #ErnestoValverde στην Τρίπολη το Νοέμβριο του 2011 (ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός 2-0)... Ο #Tiger του εύχεται καλή επιτυχία στο σπουδαίο σύλλογο της @fcbarcelona...

Θυμηθείτε και πάλι μέσα από το βίντεο την νίκη με 2-0 του Αστέρα επί του Ολυμπιακού στην τελευταία επίσκεψη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην  Τρίπολη και το ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/lOtH7ZOM8TE


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.