Ο Βαλκάρθε είναι ο εξτρέμ που λείπει από τον Αστέρα (vid)

Ο Βαλκάρθε είναι ο εξτρέμ που λείπει από τον Αστέρα (vid)

Ιούνιος 24, 2019 - 10:50
0 σχόλια

Το όνομα του Πάμπλο Βαλκάρθε βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Αστέρα Τρίπολης για την θέση των εξτρέμ εκεί όπου αναμένεται να γίνει μία προσθήκη εντός του επόμενου διαστήματος.

Ο Ισπανός εξτρέμ αρέσει στους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας καθώς έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για την θέση που αγωνίζεται, είναι σε μια ιδιαίτερα παραγωγική ηλικία καθώς είναι 26 ετών ενώ προέρχεται από γεμάτες χρονιές μέσω της Segunda Division.

Ο Πάμπλο Βαλκάρθε πανηγύρισε την άνοδο και την επιστροφή της Μαγιόρκα στην La Liga και αναμένεται να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει αλλού τον νέο προορισμό της καριέρας του για την επόμενη χρονιά έχοντας 10 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Ο βραχύσωμος ύψους 1, 75 εκατοστών πλάγιος χαφ αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για τα φτερά της επίθεσης πράγμα που μαρτυρούν και τα 21 του γκολ σε 111 συμμετοχές στην Segunda Division καθώς πρόκειται για έναν κλασικό εξτρέμ που διαθέτει ταχύτητα, καλή τεχνική, ντρίμπλα, παιχνίδι ένας με έναν, πατάει περιοχή και είναι μετρ στην δημιουργία από τα πλάγια και στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας (παιχνίδι με πολλές πάσες).

Ο 26χρονός Ισπανός πλάγιος επιθετικός φαντάζει ως μια ιδανική επιλογή για να πλαισιώσει τα άκρα του Αστέρα Τρίπολης και να προσφέρει πράγματα βάση των χαρακτηριστικών που διαθέτει που έλειψαν την προηγούμενη χρονιά από το παιχνίδι των κιτρινομπλέ.

Τα βίντεο είναι ενδεικτικά για τις δυνατότητες και για το τι μπορεί να δώσει ο Πάμπλο Βαλκάρθε σε μια ομάδα και κάπως έτσι μπορεί κανείς να γνωρίσει ποιος είναι ο Ίβηρας εξτρέμ που είναι στην μεταγραφική λίστα του Αστέρα Τρίπολης.

Το που θα καταλήξει η υπόθεση αυτή και αν έρθει τελικά ο Πάμπλό Βαλκάρθε στην χώρας μας κανείς δεν το γνωρίζει αυτή την στιγμή με τον Αστέρα Τρίπολης να παλεύει μια πολύ ποιοτική επιλογή που βρίσκεται στην μεταγραφική του λίστα.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Pablo Valcarce 2016

Golazo de Pablo Valcarce (1-0) CD Numancia vs Sporting de Gijón

Mejor Jugador J13: Pablo Valcarce


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.