Ο υποψήφιος δήμαρχος Μ.Λύτρας στηρίζει Τατούλη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μ.Λύτρας στηρίζει Τατούλη

Σεπτέμβριος 29, 2010 - 12:45
27 σχόλια

Ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Γορτυνίας Μ.Λύτρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Με ρωτάνε διάφοροι τι θα κάνω στις Περιφερειακές εκλογές. Κι ας ξέρω πως δεν είναι και τόσο καλό για υποψήφιος να πάρω ανοικτή θέση. Εντούτοις εγώ θα το τολμήσω.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ. ΜΠΟΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ ΑΦΙΣΕΣ..

Έχω πολλούς λόγους γιαυτό και κανένα συμφέρον. Βλέπεις ποτέ δεν του χα χτυπήσει την πόρτα ούτε τότε που ταν υπουργός που βοήθησε πολλούς πατριώτες. Μόνο μια φορά είχα σκεφτει να του στείλω κάτι, τότε που τα έχωνε στον Καραμανλή για την ατολμία του να καταδικάσει τα κακώς κείμενα. Συμφωνούσα μαζί του, ακόμα και με τον αιχμηρό πολιτικό του λόγο. το εύρισκα πολύ ωραίο και ανθρώπινο αν βλέπεις κάτι στραβό να το κατακρίνεις. Κι ας του λέγανε ότι όταν ήταν υπουργός δε μιλούσε.

Μαρέσει πολύ που γράφει όμορφα που έχει μυαλό κρίση και είναι απλός άνθρωπος. Όσα χωριά κι αν γύρισα στη Γορτυνία νιώθεις αμέσως πως οι πατριώτες δεν ξεχνούν. Δεν έπαιρνε ο Γιατρός τυχαία 20.000 ψήφους στην Αρκαδία. Δεν ξεγελιέται ο λαός τόσο εύκολα. Θέλω να τον βοηθήσω τον Πέτρο. Είναι άνθρωπος που μαρέσει η προσωπικότητά του.

Θα τον βοηθήσω δηλαδή όσο μπορώ. Μπορεί και να μην του το πω. Ή μπορεί και να του το πω. Ότι θέλω στη Γορτυνία να κολλήσω αφίσες του παντού. Ναι θέλω δυνατά να βγει με μαγάλη διαφορά ο Τατούλης. Γιατί απλά τον ΠΑΩ και γιατί του αξίζει η Αρκαδία και η Γορτυνία όλη να τον αναδείξει.

Δε θα μας ξεχάσει πατριώτες ο Πέτρος. Είμαι σίγουρος. Η Γορτυνία όλη πρέπει να ψηφίσει ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ!!!

Πέτρο σου εύχομαι καλή επιτυχία……

Ένας άσημος φίλος σου

Μίλτος Λύτρας


27 Σχόλια

Είναι εξαιρετικά μεγάλη υπόθεση να έχει κάποιος το γνώθι σαυτόν. Αλλά απ' ότι φαίνεται τέτοιοι προβληματισμοί αφορούν λίγους. Για τους υπόλοιπους, φίλε MEGALOpolis, αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Πραγματικά περίεργος ο κύριος Λύτρας. Πριν λίγο καιρό έστειλε προσωπικές επιστολές σε Παναδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη... εδώ τις διάβασα και έτριβα τα μάτια μου... ξεκινούσε σε όλους με ευχές και μιλούσε λες και η γορτυνία είναι το επίκεντρο του κόσμο. Εδώ πάμε για χρεοκωπία και ο Λύτρας στην φωτογραφία... ατενίζει το μέλλον!

Re Megalopolis poso mizeri einai i zoi sou kai oli mera grafeis, get a life i zitise ipostiriksi apo kapou, sovara sto leo.

Τώρα αυτός που γράφει είναι ο Λύτρας αυτοπροσώπως, ή κάμποιος που τον υποκρίνεται;

Τατουλάκια, αφού δεν ξέρετε να το παίζετε καλά το παιχνιδάκι της προβοκάτσιας. Δεν έχετε περάσει από μαοϊκές νεολαίες σαν το πολιτικό αφεντικό σας. Επομένως, τι τρελένεστε; Νομίζετε ότι περνάει εδώ η μίζερη και συνηθισμένη τακτική, όταν δεν έχεις την ικανότητα ή τα επιχειρήματα να βγάζεις κάποιον λάθος, να τον βγάζεις γραφικό; Είστε πολύ λίγοι. Φέρτε ενισχύσεις. Ίσως κάποιον συνεργάτη πιο "ψημμένο" σε τέτοιες μάχες.

ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΘΕΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΑΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑΛ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΙΛΤΟΣ ΛΥΤΡΑΣ

y.g. MPOREITE DE NA MOU STELNETE KAI EMAIL STO MILTOS@GORTYNIA.NET

Παιδιά αλήθεια για ποιόν γιατρό Τατούλη λέτε; Ο Πέτρος απλά γνωρίζει γιατρούς και νοσοκομεία όχι όμως και ιατρική! Αλοίμονο πότε και που ήταν γιατρός ο ίδιος. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ιπποκράτη.

Τατουλάκια, είναι πολύ βαρύς ο σταυρός που αναλάβατε να κουβαλήσετε στην πλάτη και είναι μακρύς και ατελείωτος ο Γολγοθάς σας. Το τραγικό είναι ότι θα υπάρξει σταύρωση, θα υπάρξει αποκαθήλωση, αλλά όχι ανάσταση. Μεγάλη η ύβρις να παριστάνει κανείς τον Μεσσία και τον αναμάρτητο. Ειδικά αν το παραμυθάκι αυτό έχει τρύπες και μπάζει από παντού. Αυτό θα 'πρεπε να το ξέρετε από την αρχή. Και αν όχι, να σας το έλεγε κάποιος.

Οι πληροροφίες για τη δραστηριότητα των υποψηφίων περιέχονται στις αναρτήσεις, όχι στα σχόλια. Μπορεί να μην τα διαβάζεις καν, αν σε κουράζουν.

Έτσι όπως το πατε θα περάσει το 70% και θα τον κόψουν στο εκλογοδίκιο για υπερβολική ταχύτητα.

O TATOULIS THA EINAI O NIKITIS...EXEI VOITHISEI KOSMO XWRIS ANTAPOKRISI PSIFOU......

Για αυτό τον λέμε και εμείς παλαιοκομματικό... σου κάνει το ρουσφέτι μπας και τον ψηφίσεις.

Μεγάλε Λυτρα! Τώρα ο Τατούλης συμφωνα με τις δημοσκοπήσεις βρίσκεται στο 117%!

Τρεις μήνες τώρα ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Τατούλης δεν έχει λάβει δημόσια στήριξη από κανένα σοβαρό ποτλιτικό στέλεχος κανενός χώρου παρά μόνο από δευτεροκλασάτους ανώνυμους και πικραμένους. Αυτό θα έπρεπε να μας λέει πολλά!

Ο σαραβακος ειναι τυχαιος κ δευτεροκλασατος; για να μας πει κ ο δρακος μερικα πρωτοκλασατα ονοματα...

Απίστευτο! Έχει μπει και επαινεί τον Τατούλη ακόμη και κάποιος Aris Super 3. Σε λίγο θα προστεθούν στην παρέα ο Μίστερ Σποκ, ο Κέρμιτ, ο Δημοσθένης Βεργής και ο παλιός στόπερ του Ηρακλή Παγώνης Βακαλόπουλος. Είστε πολύ αστεία ατομάκια λέμε!

SE PEIRAZEI O ARIS SOUPER 3 MEGALOPOLITI????TO THEMA EINAI OTI AYTA POU LEEI EINAI SWSTA

EGW EIMAI KKE KAI THA PSIFISW PETRO TATOULI GIATI EINAI O MONOS POU MPOREI NA KANEI KATI GIA TIN PELOPONISSO KAI OXI MONO GIA TIN MESINIA

O THANASSIS, o kwstas και ο aris super 3, γράφουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Κεφαλαία, γκρίνγκλις και με τις ίδιες εκφράσεις. Καλά, δεν έχεις καν το νιονιό να προσπαθήσεις να αλλάξεις λίγο τον τρόπο γραφής; Τι' ναι τούτος!

MEGALOPOLIS EISAI TOSO ASXETOS POU DEN MPOREIS NA KATALBEIS TO AUTONOITO...TO 80% GRAFOUN ME LATINIKOUS XARAKTIRES...ESENA SE PEIRAZEI POU OI UPOSTIRIKTES TOU TATOULI EINAI POLOI...??????STO FACEBOOK POU OLOI EXOUN 498 EKATOMIRIA XRISTES STON KOSMO TA 3OO EKATOMIRIA TOULAXISTON GRAFOUN ME TON IDIO TROPO..MALON KAI AUTOI EINAI VALTOI APO TON TATOULI...EISASTE GIA KLAMATA KURIE MEGALOPOLIS

FILE THANASI EINAI GIA POLLA GELIA..AN DOUN TIN IP MAS THA KATALAVOUN OTI EIMASTE DIAFORETIKA ATOMA..ALLA EXOUN TA MPLE GIALIA TIS DIAPLOKIS STA MATIA TOUS O PRWIN PROEDROS KAI O MEGALOPOLIS..XAXAXAXAXAXAXAXA

ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΘΑ ΣΤΙΡΙΞΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΕΤΡΟ!!!!!!

Σιγά μη στηρίξει το Λεβίδι Τατούλη Πέτρο. Αλήθεια ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης toυ πότε θα πάει στην Βλαχέρνα (τόπος καταγωγής του) να τον γνωρίσουν οι....πατριώτες του η μήπως έχασε τον δρόμο;;;

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΒΡΙΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!