Ο Τυρός στο επίκεντρο του Τριάθλου με το «Tyros Triathlon» (vid)

Ο Τυρός στο επίκεντρο του Τριάθλου με το «Tyros Triathlon» (vid)

Σεπτέμβριος 12, 2018 - 08:31
0 σχόλια

Ο κ. Γιώργος Αλεξάνδου από το visitkynouria.gr μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για το «Tyros Triathlon 2018»  που διοργανώνεται για 7η χρονιά στον Τυρό.

Η διοργάνωση διεξάγεται από την Κοινσεπ Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Οι διοργανωτές επέλεξαν να προγραμματίσουν το τρίαθλο στο κλείσιμο της τουριστικής περιόδου, θέλοντας έτσι να διατηρήσουν το τουριστικό ρεύμα και να ενισχύσουν την τοπική οικονομία.

Διαφημίζεται ο Τυρός και η περιοχή μας και σε συνδυασμό με τα οικονομικά οφέλη μας κάνει να συνεχίζουμε και κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι

Το τριάθλο ανήκει στην κατηγορία sprint και θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στον γραφικό Τυρό Αρκαδίας.

Ο αγώνας ήδη έχει προσελκύσει αθλητές που έχουν λάβει μέρος σε παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις, καθώς και αθλητές που προπονούνται για άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κολύμβηση 750 μ., ποδήλατο 20 χλμ. και τρέξιμο 5 χλμ. Η κολύμβηση θα πραγματοποιηθεί στα καταγάλανα νερά του Τυρού με την υποστήριξη πλωτών μέσων, τα 20 χλμ. ποδηλασίας θα έχουν αφετηρία το Λιμάνι του Τυρού και αφού οι διαγωνιζόμενοι διανύσουν 10 χλμ. προς το Άστρος στην περιοχή Κρυονέρι θα κάνουν αναστροφή και θα επιστρέψουν. Τα 5000 μ. τρεξίματος θα διεξαχθούν σε επίπεδη διαδρομή, κατά μήκος της παραλίας του Τυρού, σε ασφάλτινο πεδίο, σε ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή.

Πρόκειται για έναν αγώνα που, ήδη, έχει κερδίσει τις καρδιές των φίλων του τριάθλου, χάρη στις ωραίες διαδρομές του και τη φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής.

Δείτε ΕΔΩ το αγωνιστικό πρόγραμμα και τα στοιχεία του αγώνα.

Video: 

Τυρός run


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.