Ο Τσιλιανίδης απαντά σε ερωτήσεις φιλάθλων

Ο Τσιλιανίδης απαντά σε ερωτήσεις φιλάθλων

Νοέμβριος 30, 2018 - 19:01
1 σχόλια

O μέσος του Αστέρα Τρίπολης Κοσμάς Τσιλιανίδης, στην καθιερωμένη Συνέντευξη της Εβδομάδας, απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Super League και σημειώνει ότι "δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στην τύχη. Σίγουρα ευθύνες έχουμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, διότι θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι και πιο ουσιαστικοί κάποιες στιγμές".

 

Χρήστος Kακαλέτρης

Μεγαλύτερο γκολ στη ζωή σου είναι αυτό με την Χιμπέρνιαν;

"Ναι, θεωρώ ότι είναι. Παρότι δεν μας έδωσε την πρόκριση, ήταν ένα σημαντικό γκολ. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να ξανασκοράρω στην Ευρώπη".

 

Ιωσήφ Σηφάκης

Τι πιστεύεις ότι φταίει περισσότερο για τη χαμηλή βαθμολογική θέση του Αστέρα; Η ατυχία ή κάτι άλλο;

"Σίγουρα κάποιο ρόλο παίζει και η ατυχία στο ποδόσφαιρο. Αλλά δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στην τύχη. Σίγουρα ευθύνες έχουμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, διότι θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι και πιο ουσιαστικοί κάποιες στιγμές. Από εκεί και πέρα, ελπίζω να αφήσουμε στο παρελθόν τα αρνητικά αποτελέσματα και με την απόδοσή μας να ορίσουμε εμείς την τύχη μας".

 

Πέτρος Κολοκούρης

Ποιον αγώνα έχεις ξεχωρίσει ως τώρα αγωνιζόμενος στον Αστέρα Τρίπολης και θα θυμάσαι για πάντα;

"Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο έναν αγώνα. Από θέμα εναλλαγής συναισθημάτων, θα έβαζα πρώτο το ματς με τον ΠΑΟΚ, στη νίκη μας με 3-2, το οποίο θεωρώ ότι ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι την περσινή σεζόν. Ξεχωρίζω επίσης το ματς με την Χιμπέρνιαν στην Τρίπολη, στο οποίο παρότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League, η υπερπροσπάθειά μας και με παίκτη λιγότερο, θα μου μείνει αξέχαστη".

 

Γιώργος Μυρόπουλος

Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει ψηλά και τι έφταιξε μέχρι σήμερα για την πορεία της;

"Αν και έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά, πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει και να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρώπη από το φετινό πρωτάθλημα. Όπως είπα και προηγουμένως, παρότι έχουμε παίξει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο σε αρκετά παιχνίδια, η έλλειψη συγκέντρωσης και ουσίας μάς έχει στοιχίσει".

 

Νίκος Βασιλόπουλος

Είσαι ικανοποιημένος από την απόδοσή σου φέτος και τι πρέπει να βελτιώσεις;

"Όχι δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα είναι τόσο πίσω βαθμολογικά. Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσω, σίγουρα πρέπει να γίνω πιο παραγωγικός μεσοεπιθετικά, ωστόσο δουλεύω πολύ στις προπονήσεις για να βελτιωθώ σε αυτό το κομμάτι". 

 

Μανώλης Βατικιώτης

Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση και πού αποδίδεις καλύτερα στο γήπεδο;

"Μου αρέσει εξίσου να αγωνίζομαι στα άκρα και στον άξονα. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου σε όποια θέση κι αν επιλέξει ο προπονητής μου να με βάλει".

 

Γιάννης Μερτύρης

Τι θα ήθελες να πεις στους οπαδούς της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

"Από τους οπαδούς μας θα ήθελα να ζητήσω στήριξη. Τους χρειαζόμαστε κοντά μας, στο γήπεδο, ώστε να μας βοηθήσουν κι εκείνοι από την πλευρά τους για να επαναφέρουμε την ομάδα στις υψηλές θέσεις".

 

Γιώργος Εμμανουηλίδης

Με ποιον συμπαίκτη σου συνεννοείσαι καλύτερα στο γήπεδο;

"Θα έλεγα με τον Γιώργο Κυριακόπουλο. Διότι έχουμε αγωνιστεί αρκετές φορές στην ίδια πλευρά και επικοινωνούμε άψογα τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι".

 

Πασχάλης Αποστολόπουλος

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να παίξεις σε πρωτάθλημα του εξωτερικού, ποιο θα διάλεγες και γιατί; Ποιο πιστεύεις ότι ταιριάζει στα αγωνιστικά σου χαρακτηριστικά;

"Μου αρέσουν πολύ το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να αγωνιστώ σε αυτά τα πρωταθλήματα, διότι δεν στηρίζονται τόσο πολύ στο physical game, αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και στην τακτική".

 

Δημήτρης Τερζάκης

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στην καριέρα σου, τι θα ήταν αυτό και γιατί;

"Δεν θα άλλαζα κάτι στη μέχρι τώρα πορεία μου. Σίγουρα θέλω να αλλάξω αρκετά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να βελτιωθώ στο μέλλον".

 

Σεραφείμ Δάρης

Ποιος αντίπαλος σε έχει δυσκολέψει περισσότερο στο γήπεδο και αν θα ήθελες να κάνεις μια πρόβλεψη για την τελική θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα.

"Δύσκολοι αντίπαλοι είναι πάντα ο Μπακάκης και ο Ομάρ. Διότι είναι καλοί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά με τις προωθήσεις τους. Όσο για την τελική μας θέση, θεωρώ ότι η ομάδα θα ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις και θα διεκικήσει την 5άδα. Αν δεν τα καταφέρει, πάντως θα είναι εκεί κοντά".

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.