Ο τρελός, ο επικίνδυνος και ο ανεύθυνος

Ο τρελός, ο επικίνδυνος και ο ανεύθυνος

Απρίλιος 03, 2018 - 10:01
41 σχόλια

«Αν δεις το ''Εξπρές του Μεσονυχτίου'' θα δεις ότι και αυτόν που ρίξαν στις φυλακές τους, του έφτιαχναν συνέχεια κατηγορίες. Εκεί δεν λειτουργεί τίποτα δημοκρατικά».

Ο Πάνος Καμμένος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, με ελληνικά γυμνασιόπαιδου και ούτε, παρουσιάζει σε περίπου τριάντα Έλληνες δημοσιογράφους τη... βιβλιογραφία του και το διπλωματικό του οπλοστάσιο απέναντι στη γείτονα που κλιμακώνει επικίνδυνα και που κρατεί εδώ και έναν μήνα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Επίσης, κύριε υπουργέ, αν δεις το «Μαίρη Πόπινς», θα μάθεις ότι οι καλές γκουβερνάντες πετάνε ανοίγοντας την ομπρέλα, χορεύουν με χήνες και πάπιες και με ένα ξόρκι στρώνουν τα κρεβάτια στο πι και φι!

Αλήθεια σου λέω!

Αφού, λοιπόν, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε σε μια ταινία για να εξηγήσει την πολιτική της Τουρκίας και παραδέχτηκε ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είχαν εισέλθει στο τουρκικό έδαφος(!), χαρακτήρισε τον Ερντογάν «τρελό», λέγοντας ότι μπορεί να κρατήσει τους στρατιωτικούς μας φυλακισμένους ακόμα και για 15 χρόνια:

Δημοσιογράφοι: Υπάρχει κανάλι επικοινωνίας;

Π. Καμμένος: Τι κανάλι επικοινωνίας; Εδώ μιλάμε για τον Ερντογάν που βγαίνει και βρίζει δημόσια πια, τις ΗΠΑ, τον Νετανιάχου. Ο άνθρωπος έχει τρελαθεί εντελώς. Τι να επικοινωνήσεις;

Ο υπουργός Άμυνας της χώρας μας μάς λέει ότι δεν υπάρχει κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών μας στην Ελλάδα.

Η φρασεολογία και το ύφος του Πάνου Καμμένου οπωσδήποτε δεν αρμόζουν σε υπουργό. Ταιριάζουν, όμως, με τους θαμώνες του καφενείου, που πάνω στην κουβέντα τους χαρακτηρίζουν τον Ερντογάν «τρελό» και «μ@λ@κα», και που ακούγοντάς τον επικροτούν τη στάση του.

Δεν είναι και το πρώτο μυαλό ο υπουργός Άμυνας. Είναι επίσης αμετροεπής, φλύαρος, ημιμαθής και απερίσκεπτος. Με τις χθεσινές του δηλώσεις, όμως, είναι σαν να κάνει εσωτερική πολιτική και να χαϊδεύει τα αφτάκια των θαμώνων του καφενείου που τον ψήφισαν. Αγνοεί παντελώς τον θεσμικό του ρόλο, δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για τον εαυτό του και την εκλογική του βάση και απέδειξε ότι είναι επικίνδυνος για τη χώρα.

Εφόσον ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει απαντήσει ως το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, εφόσον, δηλαδή, δεν έχει πάρει αποστάσεις από τις δηλώσεις Καμμένου, αυτομάτως το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών θα δεχθεί ότι και ο Πρωθυπουργός της χώρας συμμερίζεται τις απόψεις του υπουργού Άμυνας ότι ο Τούρκος πρόεδρος έχει κόψει άλυσο.

Αυτή είναι, λοιπόν, η διπλωματία και η εθνική μας γραμμή: Ο σουλτάνος είναι τρελός...

Ή μήπως ο Καμμένος είναι λαγός κι αυτός, σαν τον Κατσίκη(;) και μας προετοιμάζει να δεχθούμε ότι οι δύο Έλληνες θα ξαναπατήσουν ελληνικό έδαφος όποτε του καπνίσει του Ερντογάν, επειδή ο σουλτάνος έιναι τρελός και όχι, ασφαλώς, επειδή η διπλωματία μας και οι ηγέτες μας είναι ανίκανοι;

Διότι την προηγούμενη εβδομάδα, ουδείς έτρεξε να μαζέψει τον Κατσίκη που μίλησε ανοιχτά για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους, δίνοντας πάτημα στον Ερντογάν να πει ότι ο Τσίπρας τού είχε υποσχεθεί κάτι ανάλογο.

Σήμερα, ουδείς μαζεύει τον Καμμένο, ο οποίος με αυτά που λέει, διευκολύνει πολύ τη στρατηγική της Τουρκίας.

Ε, υπουργέ! Λάθος χώρα μανατζάρεις!

Γαλανιάδη Εύα

Ειδήσεις: 
Tags: 

41 Σχόλια

Ενα ζαβό, που ανέδειξε πρωθυπουργό ο πιο έξυπνος λαός της γης, εμπιστεύτηκε την οικονομία στον Γιάνη και την άμυνα στον Πάνο. Τι ψάχνεις περαιτέρω;

2-3 χρόνια άνετα μπορεί να τους κρατήσει. Θα τους ελευθερώσει όταν κρίνει ότι πρέπει να κάνει μία μεταστροφή επί το δυτικότερον όπου θα το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά μετά καμερών και φλας. Εκτός και άν γίνει ανταλλαγή τους με τίποτα τούρκους στρατιωτικούς που θα βρεθούν σε ελληνικό έδαφος απροκάλυπτα (π.χ. κανένας πιλότος που θα πέσει με τις τόσες παραβιάσεις που κάνουν). Θυμάστε τον Ηλιάκη το 2008 και τον τούρκο πιλότο που δεν θέλησε να διασωθεί από το ελληνικό ελικόπτερο και έβγαλε πιστόλι στους διασώστες μας και την διάσωση στο Αιγαίο την έκαναν οι Τούρκοι. Τι ξεφτίλα και εκείνη τότε...

Τον κουνελη που τον βάζεις ,απο το όνειρο του διεθνισμού και εναν κοσμο χωρίς σύνορα ,υφυπουργός άμυνας και να πηγαίνει αναγκαστικά επισκέψεις σε μονάδες της παραμεθορίου !!

Αν είχαμε ηγέτες, και όχι μαριονέτες πατριδοκάπηλους ,την επόμενη φορά που θα έμπαινε τουρκικό πλοίο στα χωρικά ύδατα και θα έφτανε στην Εύβοια η το Σουνιο ένα ρεσάλτο και αιχμαλωσία όλου του πληρώματος !

Δε μου λες Εύα, εσύ δίνεις γραμμή στον Κούλη ή αυτός σ' εσένα; Δεν ξέρω αν ο Καμμένος είναι επικίνδυνος και ανίκανος/ανεύθυνος (εσύ τον αποκαλείς ανεύθυνο κι ο Κούλης ανίκανο, τι σύμπτωση) για μένα, που δεν μου καίγεται καρφί για τον Καμμένο, εσείς σίγουρα είσαστε επικίνδυνοι. Όχι επειδή βρίζετε τον Καμμένο, αλλά για τα ζώα που σας διαβάζουν και σας ακούνε χωρίς να καταλάβουν τη δική σας κακοήθεια. (θα το στέλνω μέχρι να το αναρτήσετε, δεν μου λείπει η όρεξη)

Σύντροφε πιο πάνω ο πιο βλάκας λαός της γης θέλεις να πείς.Τόσο βλάκας λαός που πιστεύει ότι μαζί τα φάγαμε και λεφτά υπάρχουν.

Γαλιλαίος έφα (θα μπορούσε, θα μπορούσε): "Να κι αν υπάρχουν, να κι αν δεν υπάρχουν". Παραφράζοντας δε τον Καλογερόπουλο, "δικαίωμα στη βλακεία όλοι έχουν, υποχρέωση κανείς". Και δεν είναι βλάκες ούτε η Εύα ούτε ο Κούλης, αλλά και ούτε ο Καμμένος, οι πελάτες είμαστε βλάκες.

@2 - Ε, σύντροφε, μην σηκώνεις πίεση δεν θα απολυθεί κανείς στο δημόσιο. Δεν ξέρεις αν ο Καμμένος είναι επικίνδυνος ή ανεύθυνος; Δεν το ξέρεις ε; Μόνο το δώρο του Πάσχα σε ενδιαφέρει αν μπήκε. Κακοήθεια το άρθρο επειδή γράφει τα αυτονόητα; Επειδή έχουμε υπουργό που δεν ξέρει τι λέει; Που επί θητείας του έχουμε δύο στρατιωτικούς αιχμάλωτους στην Τουρκία; Για τέτοια ξεφτίλα. Ο Κυριάκος λέει πολλά σωστά αλλά δεν είναι για τα δικά σου αυτιά. Εσύ είσαι για τον Καρανίκα.

18/11 Ναι μωρέ, έχεις δίκιο. Αν ήταν άλλη κυβέρνηση, δεν θα πέρναγαν τα σύνορα. Επειδή είναι υπουργός Άμυνας ο Καμμένος τα πέρασαν, έτσι για να μετρήσουν αντιδράσεις. Γελοίε. Μας φτάνει που τα αυτιά σου είναι προσαρμοσμένα γι' αυτά που λέει ο Κούλης. Ζωντόβολο

@18:26 υπάρχουν απλούστερα πράγματα από πόλεμο όπως η μη επιστροφή συλληφθέντων πρακτόρων της ΜΙΤ (φωτιές του 1997 το πιο ''γνωστό'' επεισόδιο) και άλλων ''συμαχικών'' υπηρεσιών, η σύλληψη καταριφθέντων τούρκων πιλότων/ναυτικών για παραβίαση ΕΕΧ/ΘΧΥ και την πρόκληση κινδύνου στην διεθνή αεροπλοία/ναυσιπλοία, το κλείσιμο του προξενείου της Κομοτηνής και σύληψη του ψευτομουφτή και των βουλευτών που τον στηρίζουν για αντεθνική δραστηριότητα/προδοσία και άλλα πραγματάκια που δεν κάνουμε.

Χθες, μέσα σε λίγες ώρες, αποβιβάστηκαν μόνο στην Λέσβο και σε οχτώ διαφορετικά σημεία της περί τα 300 «προσφυγάκια» με οχτώ φουσκωτά. Προφανώς, σε μια επίδειξη δυνάμεως της «απέναντι» πλευράς… ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΥΖΑΛΑ?

Ο 2 είπε τα πράγματα με το όνομά τους και η απόδειξη είναι ότι όσοι ασχολήθηκαν μαζί του - επειδή αντιλήφθηκαν την οξύνοια του - τον βάφτισαν αμέσως αριστερό και κακό (προφανώς πρόκειται για καλούς δεξιούς). Αλλά και η αρθρογράφος προπαγάνδα… η Φώφη με τον Κυριάκο δεν θα έγραφαν τόσο (απροκάλυπτα) αιχμηρά…

Πως το είχε πει ο Μπαλαφας του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά: με την Τουρκία θα το ρισκάρουμε...οι Τούρκοι έχουν καταλάβει τι ιδεοληπτικοί πολιτικοί νάνοι μας κυβερνούν και ρίχνουν την μια καρπαζιά μετά την άλλη στον Πινόκιο (που του υποσχέθηκε επιστροφή των 8) και τους χαβαλέδες που μας κυβερνούν..

Παιδιά αφήστε την μικροπολιτική και μονιάστε γιατί το πολιτικό σύστημα μας οδηγεί σε ελληνοτουρκική ομοσπονδία του Αιγαίου για συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων και σε μία μικρότερη Ελλάδα (μέχρι τα Τέμπη). Απλά τους χάλασε την σούπα ο Πούτιν που προσεταιρίστηκε τον Ερντογάν ο οποίος ξεχνάτε ότι ήταν το χαιδεμένο ''μετριοπαθές ισλαμικό'' παιδί των Δυτικών (θυμάστε τις δηλώσεις όλων για την Τουρκία-πρότυπο μουσουλμανικής χώρας). Οταν οι τζιχαντιστές εμφανίζουν χάρτες με τα Βαλκάνια δικά τους ξέρουν τι λένε και τι σχεδιάζεται. Γι' αυτό οι Δυτικοί έκλεισαν τα σύνορα στην Ειδομένη το 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ιδιωτικό ελικόπτερο φωτογραφιζε το περασμένο Σάββατο το αεροδρόμιο της Ανδραβίδα. Το είχε μισθώσει Αλβανός και επέβαιναν σε αυτό ένας Γερμανός και ένας Γάλλος με πολλές κάμερες και φωτογραφικές μηχανές. ΚΑΛΟΙ για ανταλλαγή δεν νομίζεται; Τα λαμόγια μας το έθαψαν φυσικά και να δείτε που θα τους επιστρέψουν αμέσως στους εργοδότες τους. Υπόψιν ότι όλοι αυτοί είναι ξένοι συνταξιούχοι πράκτορες που δουλεύουν για την Άγκυρα.

Η εταιρία είναι αλβανική και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα! Αναλαμβάνει και αεροφωτογραφίσεις. Γίνεται της κατασκοπίας το κάγκελο. Οι λάθρο αλωνίζουν σε όλα τα νησιά με ένα smartphone στο χέρι φωτογραφίζοντας και τσεκάροντας τα πάντα. ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Αλέξη τα είπες ολα !!!Αυτα που γραφεις για τα πετρέλαια τα ειχα ακούσει απο αξιωματικό του ΠΝ πριν απο 15 χρονια ,και οπως φενεται εκει παει η δουλεια με τα πετρέλαια !!

Το ιδανικό για τους αγγλοσάξωνες είναι μία δυτικόστροφη κεμαλική Τουρκία με τον στρατό να κυβερνά μέσω εικονικής κυβέρνησης ρεπουμπλικανικού ή σοσιαλιστικού κόμματος αλλά και με το ισλάμ στα πράγματα πάλι είχαν τρόπο να ελέγχουν τον Ερντογάν με τις επενδύσεις τους και με τα πετροδόλλαρα από το Κατάρ και την Σ.Αραβία. Γι΄αυτο είχαν βάλει τα δικά μας λαμόγια να κάνουν ζεμπεκιές και κουμπαριές με τους Τούρκους και να προωθούν την ελληνοτουρκική φιλία και την ευρωπαική προοπτική. Σήμερα ο Ερντογάν κάνει ανατολίτικα τσαλίμια στους Αγγλοσάξωνες για να πάρει ότι θέλει. Αιγαίο, πετρέλαια, Καστελοριζο

Δυστυχώς θα ειναι 2006 ,αν βάλεις και τους αξιωματικούς των εξοπλιστικών εποχές Σημίτη !! Θυμάστε 12 Απάτσι στην τιμή των 20 ,και leopard 2 διπλάσια τιμή απο τους σκανδιναβους !! Κατα τα αλλα το κράτος το φαλίρισαν οι δημόσιοι υπάλληλοι !!

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΜΕΣΑ!!! ΙΣΟΤΗΤΑ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!! ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΆΞΕΙΣ!!!

Στην Νορβηγία εφάρμοσαν 6 μήνες υποχρεωτική θητεία για τις γυναίκες. Τα δικά μας λαμόγια δεν το αναφέρουν πουθενά στα ΜΜΕ. Εκεί φοβούνται την Ρωσία αλλά σιγά μην κάνει πόλεμο η Ρωσία με το ΝΑΤΟ. Σήμερα οι πόλεμοι είναι υβριδικού τύπου. Δηλαδή είναι συνδιασμός μέσων και παραγόντων και προπαντώς γίνονται ''διά αντιπροσώπων'' ποτέ ευθέως. Σε εμάς εδώ σκέφτονται οι αμερικανοτσολιάδες του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν την θητεία 6 μήνες.

Ε τότε, λαδώστε τα ντουφέκια και ετοιμαστείτε να ξαναπάρετε την Πόλη παλικάρια μου εσείς. Πόλεμος μέχρις εσχάτων και καλό βόλι. (σε ποιο καφενείο συχνάζετε να 'ρθω να δω τις φάτσες σας;)

οι γυναίκες στο στρατό άμεσα και ο νικόλαος θα πλέκει την κάλτσα του φαντάρου!!! ισότητα κυρίες μου

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 19ΜΗΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!! ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΈΚΤΙΖΑΝ ΚΑΡΙΈΡΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΌΤΗΤΑ....

Ορισμός του μαζοχισμού: ο ένδοξος ελληνικός στρατός σε τρέλανε στις φυλακές κι εσύ καμαρώνεις.

@λοχιας ΠΒ Βάλε και εποχή Κωστάκη Καραμανλή κάτι super puma στην 2πλή τιμή από την Χιλή και 40 F-16 blk52+ χωρίς διαπραγμάτευση τιμής με απευθείας ανάθεση. Βάλε και εποχή ΓΑΠ κάτι χρηματοδοτήσεις στην Αλβανία για κατασκευή 2 στρατιωτικών νοσοκομείων και επισκευή ναυτικής βάσης στον Αυλώνα την οποία νοίκιασαν στους Τούρκους και έτσι υπάρχει μόνιμη τουρκική ναυτική παρουσία στο Ιόνιο με 1 τουλάχιστον υποβρύχιο. Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του κινδύνου και της ξεφτίλας του πολιτικού συστήματος; Αν όχι ψηφίστε ακόμα τα ρετάλια!!

Που να πανε οι γυναίκες ρε παιδιά ;;Αφήστε που θα αυτομολησουν απέναντι, γιατι θα νομίζουν οτι οι Τουρκμογγολ ειναι κούκλοι μετα απο τα τουρκικά σήριαλ που βλέπανε !!!

Όσο για τις γυναίκες μας ας δουν το προπέρσινο βίντεο με την νεκρή Κούρδισα που την σέρνουν δεμένη στο θωρακισμένο της στρτοχωροφυλακής μέσα σε μία πόλη της Ανατολίας, το φετινό βίντεο που εκετελούν στο κεφάλι 2 Κούρδισες και ας διαβάσουν για τους βιασμούς που έκαναν στην Κύπρο το 1974, που έκοβαν με τα δόντια τις θηλές από τα στήθη των θυμάτων τους και ας ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Οι Κούρδισες και οι Νορβηγές είναι γυναίκες που αξίζουν τον σεβασμό μας γιατί η ζωή δεν έχει μόνο δικαιώματα έχει και υποχρεώσεις/καθήκοντα.

@πορταλ σας παρακαλω μην κρύψετε το σχόλιο για τα παθήματα των γυναικών από τους τουρκους γιατί πρέπει επιτέλους να λέμε τα πράγματα ως έχουν και όχι να τα αποκρύβουμε γαιτί αυτό θέλουν καποιοι

15:05 Τι να πρωτοθυμηθούμε φίλε ,για τα ΝΗ-90 που δεν τα παραλάβαμε ολα ,και τα πληρώσαμε σε διπλάσια τιμή ,για τα hummer που δεν χωράνε στο c-130 και ειναι αδύνατη η αερομεταφορά τους ,Για το φιάσκο με το τυφέκιο 5.56 ,και την παραγγελία και μετα ακύρωση των bmp-3 ,Για τα ελικόπτερα του λιμενικού που 1 φορά πετάνε και 30 φορες ειναι καθηλωμένα ,Για τα f-16 blk 52 επι κωστακη μπουλη που τα παραλάβαμε χωρίς σύστημα αυτοπροστασίας ,για τα αντιαεροπορικά Crotale που δεν ξέρουμε ποσο στοίχησαν ,για τα αυτοκινούμενα οβίδοβολα suzana που τα πληρώσαμε ,και τα στείλαμε στην Κύπρο !!

Να μην γράψουμε το μέγα σκάνδαλο των υποβρυχίων !!Αληθεια με τα δις που σκόρπισαν και έφαγαν θα μπορούσαμε να εχουμε αγοράσει μεταχειρισμένα οπλικά συστήματά οπως μεταχειρισμένα f-18 απο τα αποθέματα του αμερικανικού ναυτικού ,ελικόπτερα Blackhawk ,και κορβέτες για το ναυτικό ,που τα τελευταία χρονια το ΠΝ μας εχει μείνει πολυ πίσω !!Μεταχειρισμα m-1 Abrams διάσπαρτα στα νησιά μας και θα ειχαμε το κεφάλι μας ήσυχο απο τους μπουνταλάδες !!! Ολέθρια λάθη έγιναν και γίνονται !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.