Ο ΤΟΠ στην 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας

Ο ΤΟΠ στην 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας

Νοέμβριος 14, 2019 - 17:30
0 σχόλια

Πρόσκληση σε επιχειρηματίες, εταιρίες και φορείς

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ), στα πλαίσια των διαρκών προσπαθειών του για ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου και ανάπτυξης των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρίες, επιχειρήσεις  και φορείς της Πελοποννήσου, με ειδικό ενδιαφέρον στον εναλλακτικό & γαστρονομικό τουρισμό όπως επισκεφθούν και συμμετάσχουν στην 1η Έκθεση Εναλλακτικού & Γαστρονομικού Τουρισμού GreekPanoramaπου πραγματοποιείται 15 & 16 Νοεμβρίου 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών. Στα πλαίσια της διοργάνωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να φιλοξενηθούν δωρεάν και να εκθέσουν το προωθητικό υλικό τους σε περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και , κατόπιν συνεννόησης , να έρθουν σε επαφή με ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρίες ειδικού ενδιαφέροντος για τον εναλλακτικό τουρισμό.

Επίσης η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και οι ημέρες για το κοινό είναι η Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, ώρες 12:00 – 21:00 και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, ώρες 10:00 – 20:00 Διεύθυνση:Ζάππειο Μέγαρο, Εθνικός Κήπος (συμβολή Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας & Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας) .Είσοδος Επισκεπτών: Νότια Είσοδος (μπροστινή κύρια είσοδο)

Είσοδος Εκθετών: Βόρεια Είσοδος (πίσω είσοδος, με ράμπα), Parking: Δωρεάν Στάθμευση Αυτοκινήτων. Είσοδος από Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας.

Η τροφοδοσία του περιπτέρου  με διαφημιστικό υλικό μπορεί να γίνει την Παρασκευή από 09:00-12:00 κατόπιν συνεννόησης και επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες ως προς την αποστολή σχετικού διαφημιστικού υλικού και των παρουσιάσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email στο info@topel.grή στο president@topel.gr και τηλ. 6932 568559).

Για τον

ΤουριστικόΟργανισμό Πελοποννήσου

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Κων/νος Μαρινάκος

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.