Ο Θεοχαρόπουλος διαψεύδει τα σενάρια περί ένταξής του στο Ποτάμι

Ο Θεοχαρόπουλος διαψεύδει τα σενάρια περί ένταξής του στο Ποτάμι

Ιανουάριος 21, 2019 - 12:34
0 σχόλια

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με δήλωσή του στο iefimerida.gr τα διαψεύδει αυτά τα σενάρια  κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. «Πρώτη φορά το ακούω δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον τον Σταύρο Θεοδωράκη για αυτό το θέμα» φέρεται να δήλωσε.

Λίγο αργότερα, ο κ. Θεοχαρόπουλος μίλησε στο Θέμα Fm: «Η Δημοκρατική Αριστερά μαζί με το ΠΑΣΟΚ είχαν συγκροτήσει την Δημοκρατική Συμπαράταξη από το 2015. Είναι στην ουσία σαν να διέγραψε το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αποφάσισε ουσιαστικά (σ.σ. η κυρία Γεννηματά), λόγω της απόφασης του κόμματος να διαγράψει τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. Είναι κρίμα, σε ένα πολυκομματικό φορέα η επικεφαλής να διαγράφει το ένα από τα κόμματα. Είμαστε συνασπισμός κομμάτων. Συνεπώς ένας συνασπισμός δυο κόμματων στη Βουλή όπως είμαστε, η απόφασή της είναι να διαγράψει το ένα. Ξεπερνά τα όρια μια δημοκρατικής λειτουργίας» ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιβεβαίωσε ακόμη ότι του είχε προταθεί να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, αρκεί να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.