Ο Τέλης την ασίστ, ο Φίλιππος την λόμπα... Γκολ Σαλαπάτας brothers (vid)

Ο Τέλης την ασίστ, ο Φίλιππος την λόμπα... Γκολ Σαλαπάτας brothers (vid)

Δεκέμβριος 09, 2019 - 10:03
0 σχόλια

Η Δημητσάνα κέρδισε στην Μεγαλόπολη τον Ερμή Μελιγούς με 1-0 στο ντέρμπι  για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας βάζοντας για τα καλά πλέον μπουρλότο στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο άνθρωπος του έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Φίλλιπας Σαλαπάτας καθώς από τα δικά του πόδια και χάρης στην ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ερμή Μελιγούς χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που την φέρνει ισόβαθμη στην δεύτερη θέση με τρεις ακόμα ομάδες και έναν βαθμό από την κορυφή.

Ο Ερμής στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος έχοντας τον έλεγχο και τις ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει την ανωτερότητα του σε κάποιο γκολ σπαταλώντας τις καλές στιγμές που δημιούργησε  με την Δημητσάνα να αλλάζει την εικόνα της και να βελτιώνεται στην επανάληψη μετατρέποντας σε γκολ την δική της στιγμή.

Ένα κλέψιμο στο κέντρο από τον Δημοσθένη Δήμο, μια πρώτη πάσα στον Φίλιππο Σαλαπάτα που είχε γυρίσει στην γραμμή του κέντρου για να βοηθήσει και να υποδεχθεί την μπάλα αυτός ξανά πίσω στον Δημοσθένη Δήμο όπου παίζει με την μία τον Τέλη Σαλαπάτα με τον Φίλιππο να παίρνει κάθετα τον χώρο για να ακολουθήσει η μαγική ασίστ με την μία από τον Τέλη προς τον αδερφό του Φίλλιπο και το εξαιρετικό τελείωμα του τελευταίου για το 1-0.

Και όταν μιλάμε για τελείωμα δεν θα μπορούσε έπειτα από μια τόσο ωραία συνεργασία και τόσο καλή τελική πάσα να μην είναι εντυπωσιακό με τον έμπειρο επιθετικό της Δημητσάνας να με μια επαφή από την πάσα του αδερφού του και με λόμπα έξω από την περιοχή να στέλνει την μπάλα πάνω από τον Ιάσωνα Κοκκινάκο για το 1-0.

Ο Φίλιππος Σαλαπάτας πετυχαίνει γκολ ποδοσφαιρικής ευφυΐας καθώς έχει την απόλυτη συναίσθηση του χώρου και της φάσης, έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και ξέρει πως ένα άγγιγμα είναι αρκετό για να πάει η μπάλα προς τα δίχτυα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Τέλης την ασίστ, ο Φίλιππος την λόμπα... Γκολ Σαλαπάτας brothers


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.